Odličan novi spot Rade Šerbedžije i najava njegovog prvog virtuelnog koncerta

Najava zajedničke saradnje sjanih glumaca Gorana Bogdana i Rade Šerbedžije u novom videospotu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho” izazvala je veliko zanimanje medija.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Iako su prijatelji, legendarni glumac Rade Šerbedžija po prvi je put bio na setu s Goranom Bogdanom kojemu je Lenka Udovečki, producent spota, namenila glavnu ulogu. Interijer zagrebačkog kafića Thalia savršeno je odgovarao Lenkinoj zamisli u kojem se odvija jedan deo radnje spota dok su ljubavna priča para i njihovi srećni trenuci prikazani crno-belim kadrovima. Sam spot daje naslutiti što se zapravo dogodilo, ali zaključak ostaje i na mašti samog gledaoca.

Zanimljivo da je u ovom spotu Rade Šerbedžija imao epizodnu ulogu. Pojavio se nakratko na samom početku u ulozi šankera za koju kaže nije trebao neku posebnu pripremu, a da su glumci u spotu savršeno preneli emociju pesmu čiji je autor Damir Urban,što pokazuju brojne pohvale na YouTube-u.

Album “Ne okreći se sine”, objavljen krajem prošle godine, vrlo brzo se našao na samom vrhu najprodavanijih domaćih albuma i dobio je visoke ocene muzičkih kritičara. Album sadrži ljubavne pesme, one u kojima se isprepliću emocije, nada, čežnja, bol, od nekih starih pesama Radinih prijatelja snimljenih u novih aranžmanima poput Arsenove “Otkako te ne volim” te novih pesama.

U želji da ih većinu s novog albuma predstavi uživo, Rade Šerbedžija najavio je i svoj prvi virtuelni koncert početakom aprila. Njegovi koncerti istinski su užitak, a poslednji i koji je održao bio je u decembru prošle godine u Opatiji. Stoga najava Šerbedžijinog virtuelnog koncerta itekako veseli njegovu brojnu publiku koja će ovog puta istovremeno na svim kontinentima uživati u pesmama jednog od najvećih glumaca s ovih prostora.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket