Od 13. do 18. decembra, BLUZIKA Jazz & Blues Festival u Cetinjskoj

0
Reklama

Od 13. do 18. decembra, za sve ljubitelja džez i bluz muzike, održaće se festival BLUZIKA Jazz & Blues Festival u Cetinjskoj, u klubu Bluz i Pivo! Svake večeri će se održati po dva koncerta najboljih domaćih bendova na polju džez i bluz muzike.

Cilj festivala je da okupi obožavaoce kvalitetne muzike, da podrži domaću scenu džeza i bluza i predstavi je široj publici. Bluz i Pivo još od 2016. godine okuplja ljubitelje ovog zvuka na svakodnevnim muzičkim događajima, a neki od njih su izuzetno posećeni Jazz Jam Session, koji će otvoriti prvi dan festivala Bluzika, 13.decembra u 19h, i Blues Jam Session koji će se održati poslednjeg dana festivala, 18.decembra, takođe u 19h.

Drugi dan festivala, 14. Decembar, od 19:30h, rezervisan je za dva mlada fank, džez i fjužn sastava: Kosta Paunović trio i Gavrilo i Principi.

Trećeg dana festivala, 15. Decembra, od 19:30h, publiku očekuje poseban užitak koji će prirediti energični Funkier Project i autentični i uzbudljivi zvuk Max Kochetov Quarteta.

U petak, 16. Decembra, od 20h, veče će otvoriti mladi i perspektivni džez sastav Bojan Cvetković Quartet, a potom će nastupiti soul, džez i r’n’b kantautorka Manivi.

Subota, 17. Decembra, od 20h, počinje sa fantastičnim Schime triom, a nastavlja sa, već poznatim beogradskoj sceni, Di Luna Blues bendom.

Karte će biti uskoro u pretprodaji u klubu Bluz i Pivo (Cetinjska 15) i na tickets.rs po ceni od 400 din za prvo i poslednje veče, i 700 dinara za ostale večeri. Takođe, biće dostupan i komplet karata po specijalnoj ceni od 4000 za sve večeri festivala.

Karte na dan festivala će se prodavati i na ulazu u Bluz i Pivo po ceni od 600 dinara za prvo i poslednje veče i 1000 dinara za ostale večeri.

Broj karata je ograničen. Za sve informacije možete pozvati broj: 063 1773750

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here