OBOJENI PROGRAM OVE SUBOTE, 13. MAJA, U DOMU OMLADINE BEOGRADA, gosti: Zero Two iz Niša

0
Reklama

Obojeni program se posle punih šest godina vraća u salu Amerikana Doma omladine Beograda 13. maja sa početkom u 21h. Njihovi gosti biće niški sastav Zero Two.  

ZERO TWO je d’n’b/metal/experimental dvojac iz Niša, specifičan po tome što uglavnom zove različite pevače da gostuju na njihovim pesmama, ali se u poslednjih godinu dana na mestu MC-ja ustalio Nikola Jovanović (Streetcore Unity, Flag Crew) kao neko ko može i da peva i da repuje, ali i da podvikne kao najbrutalniji deathcore vokal. 

OBOJENI PROGRAM su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.
Ne samo da je previše vremena prošlo od njihovog poslednjeg koncerta u Domu omladine Beograda, već bend sada nastupa u novoj postavi, a početkom godine reizdali su ,,Kako to misliš: mi?“ koji je konačno dostupan na vinilu.

Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkocki Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).

Bend je u februaru krenuo na regionalnu turneju, u okviru koje će nastupiti u Beogradu, 13. maja, a onda i 
19. maja u Ljubljani, Gala Hala,
20. maja u Puli, Kotač, 
15. jula na Tjentištu, OK fest.

Ulaznice za koncert u Domu omladine Beograda dostupne su na Ticket Vision blagajnama i na tickets.rs po ceni od 1.800 dinara.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here