OBOJENI PROGRAM I TRI KAPLJICE UŽIVO U NOVOM SADU !

0
Reklama

Obojeni Program održaće veliki solo koncert u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu u Hali 6, 22. decembra 2018. godine.
Nakon sjajnih koncerata na glavnoj bini Exit festivala, klupskih svirki po Beogradu i regionu povratak na lokalnu binu.

Ulaznice u prodaji na GIGS TIX prodajnim mestima i Mungos Cdshop od 22. novembra u pretprodaji 600, a na vratima 800 dinara.

Novosadski „all girl“ pank rok sastav Tri kapljice zagrejaće publiku pred koncert Obojenog programa i predstaviće svoj album prvenac „Girls are back“ koji je objavljen u izdanju Skc Novi Sad.

,,Svaka definicija gubitak je slobode“, a Obojeni Program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Obojeni Program je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost“ nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za „981“ u MTV 120 minuta.

Fotografija: Promo

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here