Objavljeno 9 finalista za HEMI Music Awards: Srbiju predstavlja bend Dogs in Kavala !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Centrala za razmenu muzičkih inovacija Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) sa oduševljenjem predstavlja imena devet finalista nominovanih za HEMI Music Awards (HMA) 2021. 

Među izvrsnim evropskim umetnicima širokog muzičkog opsega, nalaze se pevač Thom Artway iz Češke, koji spaja moderan zvuk sa klasičnim pisanjem, elektro pop trio iz Estonije I Wear* Experiment, grčki alt rokeri Deaf RadioWoodstock Barbie iz Mađarske, eklektični fanki pop kolektiv Funk Shui, iz Severne Makedonije, garažni rok trio iz Srbije Dogs in Kavala, poljski kvartet Izzy and the Black Trees, prva Youtube senzacija Rumunije – Lucia, kao i slovenački, pop/rok/disko/pank miks Koala Voice.

Oni će sada imati mentorske i trenerske aktivnosti, koje će biti usmerene na dalje razvijanje veština i kompetencija, a krajnji cilj je pokretanje međunarodne karijere.

Pored same obuke, finalisti će predstaviti pesmu po svom izboru tokom HMA Live Music Session događaja, onlajn eventa koji će pružiti priliku da ih publika i članovi žirija upoznaju na sceni!

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket