Objavljen prvi album rok grupe Infuzija pod nazivom „Pravda, Ti i ja“

0
Reklama

Danas je, u formatu CD-a i na svim relevantnim digitalnim platformama za distribuciju muzike, objavljen prvi album rok grupe Infuzija pod nazivom „Pravda, Ti i ja“ u izdanju izdavačke kuće Fidbox.

U pitanju je porodični bend koji čine otac Rajko Ostojić (44 godine / bas gitara, vokal) i njegova dva sina – Mirko (20 godina / gitara i vokal) i Đorđe (16 godina / bubnjevi i prateći vokal). Grupa je nastala 2016. godine u Bratuncu (BiH) kada su Rajkovi sinovi imali samo 13, odnosno 9 godina. Proteklih sedam godina imali su veliki broj sjajnih klupskih i nastupa na otvorenom prostoru u čitavom regionu, a najviše u Bosni i Hercegovini. 

Mladen Kojić

Na albumu „Pravda, Ti i ja“ nalazi se dvanaest pesama, snimljen u studiju Music Box u Bratuncu, a mastering je urađen u studiju Alpha u Novom Sadu. Producent albuma je, sada već nažalost pokojni, Dejan Živanović, dok su koproducenti Mirko i Đorđe Ostojić. Muziku i aranžmane za sve pesme potpisuje bend Infuzija, osim pesme „Magle“ za koju je muziku i tekst napisao Dejan Živanović. Tekstove za šest pesama napisao je Rajko Ostojić, tri teksta delo su Tanje Mandić, a jedan Radeta Pisarevića.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here