Objavljen novi spot i album Kiza Bluza The Band-a

0
Reklama

O danas je u formatu CD-a i na svim relevantnim digitalnim platformama u prodaji novi album Kiza Bluza The Band-a „Kao da ne postojim“, koji je objavila diskografska kuća Fidbox.

Album sadrži 13 pesama, muziku, tekstove i aranžmane za sve pesme je napisao Zoran Mladenović, koji potpisuje i muzičku produkciju albuma, stvaranog u periodu od 2019. do 2022. godine.

Postavu Kiza Bluza The Band-a čine Mario Milićević (bubnjevi, perkusije, prateći vokali), Nebojša Vasiljević (bas gitara, prateći vokali) i frontmen benda Zoran Mladenović (gitare, glavni vokal), sva trojica iz Zaječara. 

Zoran Mladenović (1975) u ranoj mladosti počinje da svira gitaru i formira pank bend KoalicijA, a 1988. nastaje njegova nova grupa Jelizaveta Bam sa kojom je, po odluci žirija, pobedio na Zaječarskoj gitarijadi 1999. godine. 

Nakon rada sa još nekolicinom bendova Mladenović (koji sada živi u Čačku) formira Kiza End Bluza Bend, sa kojim, nakon desetogodišnjih brojnih koncerata širom Srbije, 2015. godine objavljuje album prvenac „Ponovo mlad“, samo u digitalnom formatu, a nakon toga ova rok grupa dobija svoj aktuelni naziv.

Pesma sa ovog drugog albuma „A šta to čekamo“ ušla je u polufinale konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2023.

Promotivne koncertne aktivnosti Kiza Bluza The Band-a u Srbiji i regionu počinju na jesen ove godine.

Danas, tačno u podne, na YouTube kanalu Fidbox official premijerno je emitovan prvi video singl sa novog albuma za pesmu „Magla manira“, koji je režirala Iva Plavšić.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here