Objavljen konkurs za jubilarni BARF 10

0
Reklama

Prijava Beogradski autorski rok festival – BARF 10 trajaće do 22. novembra, nakon čega će komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabrati šestoro finalista. Odabrani finalisti imaće priliku da nastupe na finalnoj večeri festivala koje će, kao i prethodnih godina, biti održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Tačan datum održavanja finala festivala biće naknadno objavljen.

Svi bendovi/autori se na BARF10 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Kao i uvek, URMUS se potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi novčane ali i druge vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF10.

Prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23. Pobednik festivala dobija objavljivanje digitalnog singla za PGP RTS, nastup na Bunt Rok festivalu 2022. Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala. Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica firme STUNNER.

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više detalja o uslovima učešća na festivalu kao i formular za prijavu možete pronaći na sajtu https://urmus.rs.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here