„Green Dream“ je drugi singl sa predstojećeg albuma džez kompozitora Jovana MIlovanovića

Objavljen je drugi singl i sa nestrpljenjem očekujemo predstojeći album! Predstavljmo vam " Green Dream "

0
Reklama

Singl prati i video spot u produkciji UTS Production„Green Dream“
 je drugi singl sa predstojećeg albuma„Away from you“ beogradskog džez gitariste i kompozitora Jovana Milovanovića koji donosi jednu, sasvim drugačiju emociju. 


Pre nekih 20ak godina, sticajem raznih okolnosti, između mene i jedne zelenooke devojke se isprečio Atlantski okean. Sam u velikom gradu i u tuđoj zemlji, nije mi ništa drugo preostalo nego da prazninu i veliko nedostajanje ispunim sanjarenjem o njoj. Imao sam potrebu da sva ta osećanja i sanjarenja tada pretočim u note, i nastala je kompozicija „Green Dream“. Dvadesetak godina kasnije, kada sam odlučio da objavim album i kada je izdavač odredio datume izlaska singlova i albuma, gle čuda, baš na rođendan te zelenooke, sada već moje supruge, planirana je objava singla „Green Dream“. Pa zar nije život čudesan!“, otkrio nam je o ovom singlu Jovan.

Singl je objavljen

Pored Jovana, jazz quartet čine izvanredni srpski džez muzičari Kristijan Mlačak na sopran i tenor saksofonu,Milan Nikolić na kontrabasu i električnom basu i Aleksandar Cvetković na bubnjevima. 


Album će biti objavljen 20. maja u izdanju američke izdavačke kuće Shifting Paradigm Records iz Mineapolisa.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here