Obezbedite na vreme ulaznice za ovogodišnji ŠA Fest u Prijedoru

0
Reklama

Ulaznica mora biti tvoja! Iskoristite Early Bird ponudu i budite na ŠA Festu za samo 15 KM

U petak 20. maja počela je prodaja ulaznica za ŠA Fest 2022. Organizatori pozivaju da na vreme obezbedite mesto ispred Sound Garden  i Elektro Park stejdža 29. i 30. jula 2022. godine u Prijedoru.

U petak 29.7. vas na pozornici Letnje bašte na Sound Garden stejdžu, očekuju: Rambo Amadeus, Elemental, Sunshine, Goran Bare i Majke i reperka Sajsi MC. Iste večeri na Elektro Park stejdžu u parku Starog grada sjajnu žurku najavljuju DJ-evi: Level7el, Inis, Marko Nastić, Uto Karem i Valentino Kanzyani.

U subotu program Sound Garden stejdža otvara lokalni bend Eho Radar, a potom nas do usijanja dovode E-play, KonstraktaHladno pivo i Prti Bee Gee. Istu noć na Elektro park stejdžu držaće vas budnim Danijel Kević, Woodie, Lea Dobričić, Metodi Hristov i Dejan Milićević.

Ukoliko želite da budete na oba stejdža obe večeri i noći tu su dvodnevne ulaznice po ceni od 30 KM. Ukoliko vas zanima samo Elektro Park, odnosno samo Sound Garden, možete obezbediti dvodnevne ulaznice za pojedinačne stejdževe po cijeni od 20 KM. A ukoliko želite doći na ŠA Fest samo jedan dan, možete kupiti jednodnevne ulaznice za oba stejdža po ceni od 20 KM.

Za najbrže, tu je i Early bird ponuda koja počinje u petak 20. maja u 12.00 časova i traje sedam dana ili do isteka zaliha. U toku ove ograničene ponude, dvodnevne ulaznice koje vam obezbeđuju pristup na oba stejdža kupite po ceni od samo 15 KM. Zato što prije posetite gigstix.ba jer ŠA IS BACK!

Za detaljnije informacije posetite www.shafest/ulaznice

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od prodatih ulaznica usmerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umetnike i njihov autorski rad.

Podršku ovogodišnjem ŠA Festu dali su: Grad Prijedor i Turistička organizacija Prijedor, a sponzori su: Jelen pivo, Beck’s, Wai, Vivia, Rooster, Tropik, Mittal, Austronet i Addiko banka – banka partner Festivala.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here