Obaveštenje: Izmena uslova za ulazak na To Be Punk Festival

0
Reklama

U skladu sa nepovoljnom epidemiološkom situacijom i premeštanjem To Be Punk Festivala unutar Fabrike, Studentski kulturni centar Novi Sad doneo je odluku da izmeni uslove za ulazak na ovaj događaj.

Kako bi kupili ulaznicu, posetioci koji su vakcinisani treba da pokažu potvrdu o vakcinaciji odnosno digitalni zeleni sertifikat, a oni koji nisu vakcinisani treba da prilože ili negativan PCR test ili negativan antigenski test ili potvrdu o preležanom kovidu.

Oni koji nemaju ni jednu od ovih potvrda, neće biti u mogućnosti da kupe ulaznicu.

Nadamo se da u međuvremenu neće biti dodatnih nepredviđenih okolnosti i da ćemo uspeti da ostvarimo ono što mesecima planiramo, uz sve neizvesnoti i prepreke sa kojima se svakodnevno borimo ogromnom voljom i željom, a to je da se festival održi, da se okupimo kao i prethodih godina, uživamo u muzici koju volimo, podržimo bendove i scenu, a da uz sve to budemo odgovorni i vodimo računa jedni o drugima.

Ovogodišnji To Be Punk. Festival. održava se u petak 24. i subotu 25. septembra, u obnovljenom programskom prostoru SKCNS „Fabrici“, koja se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5, u Novom Sadu.

Ovo je 14. izdanje festivala, koji organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

U petak, 24. septembra nastupaju novosadski punk bendovi De Limanos i Vršnjačko nasilje, zatim bend Kpax iz Beograda, koji za sebe kažu da su ex-YU post punk iz druge dimenzije i Sick Crap, punk bend iz Pule.

Za subotu, 25. septembra, predviđeni su nastupi kraljevačkog punk/hardcore benda Sedativ, beogradskog benda Nagön, čiji zvuk je miks hardcore-a iz 80-ih, garažnog punk rocka i novog Oi! zvuka, zatim osiječkog punk/hardcore benda Smrt razuma, punk benda The Obsessions koji nam dolazi iz Beča, i punk benda iz Mađarske, Süllyedő Világ.

Program počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor. Ove godine nema opcije kupovine kompleta ulaznica, niti kupovine unapred.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here