Novosadski punk bend SNB objavio novi album “BRZOPLETOST”

podeli

popularno

 

Novosadski pankeri Skupljeni Na Brzinu objavili su novi album “Brzopletost” na kojem se nalazi 11 pesama (10 studijskih i 1 live). Album možete poslušati ovde.

Ko nije upućen u SNB istoriju, evo najbitnijeg dela.

Bend SNB osnovan je 1995. godine u banatskom mestu Novi Kneževac. Prvi album sa ukupno 12 pesama pod nazivom “Provincijalna urbanizacija”, objavljen je 2000. godine za nezavisnu izdavačku kuću “You Against Me Records”. U martu 2016. za Nocturne Media objavili su EP “Slep i gluv” sa tri pesme: “Slep i gluv”, “Ne prestajem” i “Mašta”.

“Iza sebe imamo preko stotinu nastupa širom Srbije i nekoliko nastupa u inostranstvu: Ska festival u Budimpešti, gosti na promociji albuma Direktora “Lesli se vraća krući” u KST-u u Beogradu, promocija emisije Larmanje u klubu Enter (ex Kapija) u Novom Sadu, Club Quarter, SKCNS Fabrika, RASTOK FEST Jelah (BiH), ADZF Zenica (BiH), SLF, Vienna kao gosti legendarnim Pankrtima…” pričaju članovi SNB-a.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket