Novosadski bend Rok Apoteka objavio spot za pesmu ,,Kišobran za snove“

0
Reklama

Novosadski bend Rok Apoteka objavio je juče spot za svoju pesmu ,,Kišobran za snove“. Ovo je singl sa njihovog prvog albuma pod nazivom ,,Kišobran za snove“ koji je izašao u decembru 2022. godine sa deset autorskih pesama i dobio brojne pozitivne kritike, a muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rock album poslednjih godina na našim prostorima. Nekoliko pesama sa ovog albuma bilo je prvo na top listi Radija 202 i hitu nedelje.

Spot za pesmu ,,Kišobran za snove“ snimljen je u KS Eđšeg u Novom Sadu u režiji Ivana Bošnjakovića i inspirisan je tekstom Ivana Bošnjakovića.

Bend Rok Apoteka ima preko 50 nastupa godišnje na brojnim festivalima i manifestacijama. Pred njima su nastupi na Fidbox Festu u Beogradu, Moto Festu u Banjaluci gde sviraju sva tri dana, Festivalu Priča u Čačku, Moto Festu u Prnjavoru, Danima Piva u Zrenjaninu, u Kanjiži i još mnogo drugih nastupa…

Njihova muzika se često opisuje kao spoj starog dobrog ex-yu rocka sa novijim zvukom i predstavlja ne samo harmoničan spoj različitih vremena, već i podsećanje na nezaboravnu muzičku prošlost uz dodir modernog doba. 

Članovi benda:

Ivan Bošnjaković – vokal, gitara

Duška Jakšić – vokal

Kristina Jevtović – klavijature, prateći vokal

Nemanja Necić – bas gitara, prateći vokal

Sebastijan Šimunović – bubnjevi

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here