Novosadska Alternativa (NS ALT) – Koncert 24.08. u klubu Lazino Tele

0
Reklama

Novosadska Alternativa (NS ALT) je za četvrtak 24.08. pripremila koncert na kojem ćete imati priliku da čujete četiri sveža rok benda/performera u četiri različita žanra! Koncert će biti održan tradicionalno u klubu Lazino Tele sa početkom u 21h.

Po prvi put u okviru naše organizacije sviraće Bristol, grandž bend iz Zemuna i BiH, Crockett, mladi glam rokeri iz Novog Sada kao i Voden, one man projekat žanrovski u ambijentalnim i hard rok pasažima (NS). Pored njih će nastupiti i alt. rok bend Jolly Little Bunch (NS), bend koji se prvi put predstavio na prošlom koncertu „Gatanje“ u organizaciji NS ALT.

Ulaz je 400 dinara.

Event link:

https://fb.me/e/4CI3TLxbG

Detaljnije o izvođačima:

Voden je jednočlani muzički projekat inspirisan filmskom, ambijentalnom kao i muzikom različitih epoha i žanrova od antičke do elektronske muzike, prožete rok i metal gitarom. Krajnji produkt te kombinacije je najsigurnije opisati kao eksperimentalni.

https://www.instagram.com/voden_official/

https://push.fm/fl/texpu4r7

Bend Crockett osnovan je pocetkom 2023.godine. Prvi singl izbacen je u mesecu maju pod nazivoma Wild Child, a album ce biti izbacen do kraja godine i nosice naziv isto kao i prvi singl. Crockett je bend koji je nastao pod uticajem punk roka, hard roka i glam metala.

https://www.instagram.com/crockett.band/

Bristol je bosansko-zemunski trio koji svira mešavinu stonera, popa i grandža. Bend karakterišu jednostavne kompozicije, štrokave gitare i pevljivi refreni.

https://www.instagram.com/bristol__bend/

Četvoročlani sastav Jolly Little Bunch osnovan je 2017. godine u Novom Sadu, iza sebe imaju EP izdanje „Clubmaster“ iz 2018. godine, video singlove „Rosie“, „Come with Me“, „Vagabond“ i istoimeni „Clubmaster“, a pesmom „Nothing Left“ najavljuju novi album. „Clubmaster“ našao se na listi 25 najboljih regionalnih albuma 2018. godine u Balkanrock selekciji.

https://www.facebook.com/JollyLittleBunch

https://www.instagram.com/jolly_little_bunch/

NS ALT vas poziva da dođete u klub Lazino Tele u četvrtak 24.08. i podržite novu muzičku scenu, a do kraja godine će održati još dva muzička festivala o kojima će reči biti u narednim mesecima.

https://www.facebook.com/ns.alternativa

https://www.instagram.com/ns.alternativa/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here