Novogodišnji praznici u Anti Shop Elektropionir dovode Artan Lili, Kandu kodžu i Nebojšu i Kendija

0
Reklama

31. decembra u novu godinu uvešće nas Artan Lili koncertom i specijalnim prazničnim DJ setom;
1. i 2. januara 2022. Kanda kodža i Nebojša nastaviće sa tradicijom koju neguje već više od 15. godina, samo što će ,,tradicionalni prvojanuarski koncert“ da traje dva dana da bi ,,sve stalo u rokenrol“ i kako, usled ogranničenih kapaciteta, niko ne bi ostao uskraćen za ovu tradiciju,
3. januara 2022. posle dve godine KENDI se vraća u Anti Shop Elektropionir i organizuje ,,treprizu reprize“

ARTAN LILI su pripremili poseban novogodišnji poklon za svoju publiku – singl ,,Rokenrol posle rokenrola“. Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers.

,,Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu” – zaključuje Bojan Slačala.

Nakon bogate koncertne sezone, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 31.decembra u Anti Shop Elektropioniru. Ulaznice su u prodaji na blagajni kluba po ceni od 2.000 dinara.

U Anti Shop Elektropioniru se sprovode epidemiološke mere propisane za ugostiteljske objekte na teritoriji grada, što podrazumeva i kovid propusnice, odnosno potvrdu o vakcinaciji, preležanom koronavirusu ili negativni test ne stariji od 48 sati.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here