Noviteti muzičkih zvezda preko okeana: Miley Cyrus, Harry Stiles, Arcade Fire, R.H.C.P.

Projekti slavnih za sve ukuse ovog meseca

0
Reklama


Projekti slavnih za sve ukuse ovog meseca

Vredni su američki muzičari tako da ove nedelje i meseca imamo zanimljivih novina u pogledu tržišta objavljenih albuma, spotova ili singlova.


Prva na tapetu je atraktivna, provokativna seksi dama Miley Sirus, čiji je prvi live album u karijeri “Attention: Miley Live” upravo izašao.


Pogledajte trejler njenog živog albuma:
Na albumu se nalazi 20 pesama uključujući i neke koje je objavila još kao tinejdžerka kao „Party In The USA“ i „The Climb“. Od obrada poznatih pesama prisutne su kultna „Jolene“ (pesma njene kume Dolly Parton), kao i „Like A Prayer“ koju u originalu peva naravno kraljica popa –Madonna.

Na albumu se nalazi i jedna do sada neobjavljena numera – „You“ koju je Miley prvi put izvela u novogodišnjem NBC specijalu.

Sve pesme su zabeležene za vreme njenog nastupa na Bud Light Super Bowl Music festivalu koji je održan prošlog meseca.

Miley je skoro tokom marta bila headliner Lollapalooza festivala u Argentini i Čileu, a dočekali ju je hiljade fanova.
Redosled pesama na live albumu „ATTENTION: MILEY LIVE

 1. ATTENTION
 2. We Can’t Stop X Where Is My Mind?- Live
 3. Plastic Hearts – Live
 4. Heart of Glass – Live
 5. 4×4
 6. (SMS) Bangerz
 7. Dooo It!
 8. 23
 9. Never Be Me
 10. Maybe
 11. 7 Things
 12. Bang Bang X See You Again
 13. Jolene
 14. High
 15. You (focus track)
 16. Like a Prayer
 17. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)
 18. The Climb
 19. Wrecking Ball X Nothing Compares 2 U
 20. Party In The USA

  Miley Cirus

Site: http://mileyworld.com/

Twitter: https://mileyl.ink/twitter

Instagram: https://mileyl.ink/instagram

Tiktok: https://mileyl.ink/tiktok

Facebook: https://mileyl.ink/facebook  

Objavljen novi album grupe Red Hot Chili Peppers

Dvanaesti studijski album „Unlimited Love“ američkog sastava Red Hot Chili Peppers objavljen je 1. aprila i reč je o izdanju benda na kom su Anthony, Chad i Flea obnovili saradnju svojim starim drugarom, gitaristom Johnom Fruscianteom, koji je sticajem okolnosti i više sile, izašao iz benda.

Pored povratka Frusciantea, album je producirao Rick Rubin koji je inače bio ključna osoba u postavci zvučne slike najčuvenijih RHCP izdanja kao što su „Blood Sugar Sex Magik“ (1991), „Californication“ (1999), „By The Way“ (2002) i „Stadium Arcadium“ (2006).

„Jedina namera nam je bila da se izgubimo u muzici. Proveli smo hiljade sati, usavršavajući se kako bismo napravili najbolji album koji smo mogli”, objasnili su momci iz ovog kultnog američkog rok benda.

“Dane, nedelje i mesece smo proveli slušajući jedni druge, slobodno komponujući, svirajući i aranžirajući. Zvuci, ritmovi, vibracije, reči i melodije – sve nas je oduševljavalo. Žudimo za tim da obasjamo planetu; da podignemo, povežemo i zbližimo ljude. Svaka od pesama na našem novom albumu predstavlja aspekte, koji odražavaju naš odnos prema univerzumu. To je naša životna misija. Hvala vam što nas slušate, nadamo se da ćete uživati”, poručili su članovi benda.

Album „Unlimited Love“ najavilo je nekoliko vrlo uspešnih singlova – „Black Summer“, „Poster Child“, „Not The One“ a novi igrani video spot predstavlja pesmu „These Are the Ways“.

Bend se izgleda vratio u velikom stilu, a rasprodati koncerti na predstojećoj turneji potvrđuju njegov neprikosnoveni kredibilitet i značaj koji uživaju decenijama.

Dan pre nego što će novi album biti objavljen bend je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Diskografska kuća “Mascom” iz Beograda, kao specijalan zastupnik Warner Music grupe za Srbiju i Crnu Goru, u mogućnosti je da svim fanovima širom regiona učini dostupnim novi album „Unlimited Love“ grupe Red Hot Chili Peppers.


 
Harry Styles će objaviti treći studijski album „Harry’s House“ – 20. maja, a izašao mu je novi singl “As it Was”

Britanski pevač i glumac, dobitnik nagrade Gremi – Harry Styles, ove godine će objaviti svoj treći studijski album “Harry’s House” (Columbia Records), čiji je datum izlaska 20. maj.

Globalni superstar objavio je vodeći singl sa tog albuma, “As It Was” nedavno u ponoć, a singl prati video spot snimljen u Londonu čija režiserka je ukrajinska umetnica, nominovana za nagradu Gremi –Tanu Muino (Normani, Cardy B, Post Malone).

Raditi spot za Harryja Styles-a je bila je jedna od mojih najvećih želja, jer mi je on omiljeni izvođač. Prvi dan snimanja bio je jedan od najsrećnijih u mom životu, a već drugog dana Ukrajina je bila napadnuta, pa možete zamisliti gorko-slatke emocije tokom rada na spotu. Moj tim iz Ukrajine i ja uneli smo toliko ljubavi u ovaj spot, što se i te kako vidi. To će za mene biti nezaboravno iskustvo, a sada mogu da odem u penziju srećna” , objasnila je okolnosti Tanu.Treći studijski album “Harry’s House” izaći će tri godine nakon njegovog, od kritike i publike, visoko ocenjenog albuma “Fine Line”, jednog od najprodavanijih pop albuma na svetu.

Na novom albumu će se naći 13 pesama, a sniman je na različitim lokacijama u Londonu, Los Anđelesu i Tokiju, tokom pandemije – 2020. i 2021.godine.
Pesme su pisali Harry Styles i njegovi česti saradnici, Kid Harpoon,Tyler Johnson i Mitch Rowland.

“Harry’s House” biće objavljen digitalno (na servisima je u statusu prednarudžbe)  i na fizičkim nosačima zvuka, a osim standardnog crnog vinila, neki muzički prodajni lanci će imati ekskluzivno u prodaji providni žuti vinil (Target), odnosno providni zeleni vinil.

Harry će nastupiti na festivalu Coachella, tokom aprila, gde će po prvi put uživo izvesti novi singl “As It Was”. Onda će nastaviti sa koncertima u okviru svoje već postojeće turneje “Love on Tour” koja ponovo startuje 11. juna u Glazgovu.


Grupa “Arcade Fire” singlom „The Lighting I, II“ najavili izlazak novog studijskog albumaWE“ – za 6. maj


Kanadska rock grupa Arcade Fire objavila je dugo očekivani novi singl „The Lighting I,II“, koji ujedno najavljuje i izlazak njenog šestog studijskog albuma. Novi album „WE“ izaći će 6. maja za diskografskui kompaniju Columbia Records.

Producenti „WE“ su Nigel Godrich, kao i Win & Régine iz Aracde Fire, a album je sniman na različitim lokacijama, u studijima u Nju Orleansu, El Pasu i na ostrvu Mount Desert.

Po rečima frontmena Wina Butlera ovo je ujedno najduže rađeni album benda, koji je na realizovan u 40-minutni esencijalni EP.

Spot „The Lighting I, II“ je režirala Emily Kai Bock.

WE je katarzično putovanje izdefinisani zvučnim lukom koji nas iz tame izvodi na svetlost kroz 7 pesama, podeljenih na stranu „I“ (ja) koja kanališe strah i usamljenost i na stranu WE (mi) koja izražava radost i moć ponovnog povezivanja”, izjavio je Win Butler.


Arcade_Fire_foto_by_Michael_Marcelle_EP “WE” čine kompozicije:

I”

Age of Anxiety I

Age of Anxiety II (Rabbit Hole)

End of the Empire I-IV

WE”

The Lightning I, II

Unconditional I (Lookout Kid)

Unconditional II (Race and Religion)

WE

Na omotu WE nalazi se fotografija ljudskog oka autora JR koja evocira supermasivnu crnu rupu Sagitarius A* u centru naše galaksije. Ova zadivljujuća slika, ukrašena karakterističnim nijansiranjem boja pomoću air brush metode umetnika Terija Pastora i na neki način je posveta Dejvidu Bouviju, jer je Pastor koristio iste tehnike na dizjanu omota čuvenih albuma Honky Dory i Ziggy Stardust.

Članovi Arcade Fire su: Régine Chassagne, Win Butler, Richard Reed Parry, Tim Kingsbury, Jeremy Gara, & Will Butler.
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here