Novim video spotom Sana Garić najavljuje koncertnu promociju albuma „Naočare za srce“

0
Reklama

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić je koncertno izuzetno aktivna i sarađuje sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođačima (autorska muzika za performanse i ambijentalna elektronska muzika).

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju (3D, CD Mascom decembar 2021).

Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Tokom prošle godine održani su koncerti na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville Jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić), a početkom ove godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje predvode bend. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara).

Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

15. aprila u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa svojim sastavom održati koncertnu promociju aktuelnog albuma „Naočare za srce“. Novi video spot za pesmu „Mašta“ pogledajte na Saninom YouTube kanalu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here