NOVI SPOT ZA PESMU ,,PUSTI LJUBAV“ NIČIM IZAZVAN ZAOKRUŽUJU TREĆI ALBUM

0
Reklama

Izvor: Jovana Coka Stanković – PR Event manager

Fotografija: Promo – Pusti ljubav


NOVIM SPOTOM ZA PESMU ,,PUSTI LJUBAV“ NIČIM IZAZVAN ZAOKRUŽUJU TREĆI STUDIJSKI ALBUM ,,AURORA“


Koncertna promocija albuma počinje 9. februara: Beograd, SubBeerni centar.


Odlučili su se za nešto drugačiji način objave albuma: izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl.


Sada je ,,Aurora“ kompletna i sija punim sjajem – novim spotom za pesmu ,,Pusti ljubav“ Ničim izazvan su zaokružili treći studijski album!

,,Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina“ , iskren je Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda i dodaje da sa izlaskom novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

,,Turneja počinje u Beogradu 9. februara, u SubBeernom centru, a nastavlja se u Novom Sadu 14. februara. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije DOUBLE DATE. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog ,,saučesnika“, a to će ove godine biti zagrebački pop sastav Detour. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja – petog Double Date-a!“

Treći studijski album grupe Ničim izazvan, ,,Aurora“, rođen je u Srbiji, oblikovan je u Bosni i Hercegovini, a finalni glanc dobio je u Nemačkoj:

,,Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju ,,MC Pavaroti“ u Mostaru pod dirigentskom palicom našeg stalnog producenta Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj“ , objašnjava Bojan kako je vijugao ,,Aurorin“ put.

Prve dve ,,Aurorine“ koncertne stanice su poznate:

  1. februar, Beograd, SubBeerni Centar
    Ničim izazvan + Detour
  2. februar, Novi Sad, Mađarski kulturni centar ,,Petefi Šandor“:
    Ničim izazvan + VIS Limunada


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here