Novi spot Short Reports za pesmu Standoff

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Novi spot Short Reports za pesmu Standoff, sniman je krajem decembra 2021 u Novom Sadu. Ovo je treći video sa aktuelnog prvog albuma Cats VS Dogs. Spot u idejnom smislu potpisuje bend, a za kamerom je ovaj put bio Besenyi Árpád.

Od početka benda smo se pitali, šta bi se desilo da se uloge u kojima se nalazimo zamene i da se zarotiramo na instrumentima ili da za neku od pesama pokušamo da sviramo druge instrumente. U budućnosti je moguće da ćemo i to isprobati u studiju, ali za ovu priliku smo rešili da pokušamo da isključivo vizuelizujemo ovu ideju.

Duo Short Reports je u toku prošlih par meseci napisao veliki broj pesama za drugi album koje spremamo za studio. Uporedo sa tim, snimili smo još dva video spota koji će ugledati svetlost u narednom periodu. U planu je i snimanje novih spotova kao i nekoliko koncerata na kojima ćemo promovisati naš prvi album.

Sve aktivnosti benda moguće je pratiti kroz naše profile na socijalnim mrežama:

https://www.facebook.com/shortreportsband

https://www.instagram.com/shortreports/

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

ŽIVJETI SLOBODNO 2022: Pozitivnom energijom i dobrom muzikom poslata snažna poruka!

U okviru programa Živjeti slobodno, i obeležavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, 14. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održan...
Reklama
musicpocket