Novi singl i spot grupe KAL !

0
Reklama

Novi singl I spot grupe KAL je premijerno prikazan 24.06 2022. na YouTube kanalu grupe i izazvao je ogromnu paznju i more pozitivnih reakcija.

Pesma inspirisana balkanskom tradicionalnom muzikom , muzikom koja je , kao i sva muzika KAL -a , isprepletena  odličnim ritmom i prožeta čistom emocijom , pisana srcem i donešena dušom . Ovakva fuzija koja uspeva da spoji tradiciju i savremenost i da opiše  ljubav ,da vas razneži i ponese da igrate i da želite da je slušate iznova i iznova  , sigurno zaslužuje mesto na play listama svih generacija.

http://www.kalband.com/

Video priča koja prati pesmu je smestena u epohu i zaista pojačava emotivni doživljaj ovakve kompozicije.

Dragan Ristic KAL nas svaki put iznenadi svojom kreativnošću i sposobnošću da spoji nespojivo i da to dovede do savršenstva.

Godine iskustva u muzičkoj industriji su ga dovele do toga da bez greške oseti puls publike i da im donese iskrenu radost bez potrebe da pravi kompromise i da podilazi trendovima , jer to je on, sazdan od emocija koje prenosi svima koji slušaju njegovu muziku i svi oni koji prvi put čuju njegovu muziku , bivaju trajno inficirani KAL om i ta uzajamna ljubav i ovisnost je upravo ono što Dragana tera da nam svakom svojom pesmom donese novo uzbuđenje.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here