Novi koncert podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje

NAJAVA
Kontakt Konferencija
D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Pevačica Avril Lavinj dolazi u Evropu

Avril Lavigne upravo je objavila na svojim društvenim mrežama kako će održati niz koncerata u Evropu.

KONCERTI DANAS U BEOGRADU – ČETVRTAK, 27.02.2020.

1) Dorćol Platz, 20.00h: MAJA LOUIS Prvi solistički koncert Maje Stojanović Louis povodom debitantskog studijskog albuma "Buđenje" (2019) koji...

Kultni, eksplozivni Popečitelji u Nišu / Feedback

Kultni, eksplozivni Popečitelji posle duže vremena ponovo u Nišu. Ministri sprskog alternativnog funk-rocka će 12. Marta u 22h održati koncert...

Novi koncert podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje biće održan 20. marta u Hali sportova “Ranko Žeravica” u Beogradu, a nastupiće Bajaga i InstruktoriYU grupa sa specijalnim gostima, Partibrejkers i Straight Mickey and the Boyz.

Kolege i prijatelji okupili su se da bi se prikupila sredstva za Kojino izlečenje nakon moždanog udara koji je doživeo proteklog leta u Londonu.

Na novom koncertu podrške za Koju, organizovanom u okviru manifestacije Kontakt 2020, YU grupa će nastupiti sa specijalnim gostima – Nikolom Čuturilom Čuturom i Radomirom Mihajlovićem Točkom, legendarnim gitaristom, koji će samo za tu priliku izaći pred publiku.

Serija koncerata podrške za što brži oporavak Koje, frontmena grupe Disciplin A Kitschme, održan je u oktobru 2019. u Elektropioniru i SubBeernom centru, uz učešće dvadesetak grupa i muzičara.

Ulaznice za koncert “Za Koju” u Hali sportova “Ranko Žeravica” dostupne su na prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu tickets.rs, a cene su 1.200 dinara (parter), 1.400 dinara (tribine stajanje) i 1.900 dinara (tribine sedenje).

Izvor: Press

Fotografije: Nemanja Đorđević

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

IVAN IVAČKOVIĆ: NE BIRAMO MI ROCK’N’ROLL, ON BIRA NAS

Gde je rok novinarstvo danas, postoji li pravi muzički PR, o bendu „The Spanks“, o novoj knjizi...

Makedonska grupa Bernays Propaganda objavila singl ‘Zloben funk’ sa albuma ”Vtora mladost, treta svetska vojna”

Prošlogodišnji album,”Vtora mladost, treta svetska vojna”, makedonske grupe Bernays Propaganda, ujedno i jedan o najboljih u karijeri NOMINOVAN je za IMPALA-u, evropsku nezavisnu diskografsku nagradu.

LETU ŠTUKE NA KONTAKTU 2020

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup u SubBeernom centru na četvrtom Kontaku u subotu, 21. marta u 21:00. ....

Novo u Shop-u