Novi hit Mije Negovetić za vruće letnje dane!

Mia Negovetić će ovo leto obeležiti modernim pop zvukom kakvim odiše njena nova pesma „Pusti".

Đorđe Vesković
Đorđe Vesković
Rođen divnog septembarskog dana 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, u svet novinarstva sam ušao profesionalno sasvim slučajno, kao saradnik specijalizovanog sajta "Evrovizija.rs".

podeli

popularno

Legendarna YU grupa obeležila sinoć (04.12.) svoj 50. rođendan izuzetnom kolekcijom svih albuma

Jedan akord dovoljan za rokenrol, a dva su već gužvaJubilej od čak pet decenija postojanja, uz promociju boks set...

Muzika u Velikoj Britaniji: Zašto BBC ne pušta original hita grupe The Pogues

BBC Radio 1 ovog Božića neće puštati originalnu verziju Bajka iz Njujorka (Fairytale of New York) grupe The Pogues...

Francusko – srpski susreti od danas (30.11.) na 26. Festivalu Autorskog filma

Program se održava u potpunosti onlajn zbog pandemije Ovogodišnji program „Randevu“ kao Francusko-srpski filmski susreti u okviru 26. Festivala Autorskog filma počeli su...

Jedna od najpopularnijih mladih nada hrvatske pop scene, Mia Negovetić, odlučila je da svojim obožavaocima za ove letnje dane pokloni svoj novi singl Pusti.

Mia Negovetić smatra se jednim od najvećih osveženja pop scene, a novom pesmom je zvanično potvrdila kako izlazi izvan svojih standardnih okvira. Vokalni raspon od niskih do visokih laga je jedan od aduta kojima joj retki mladi vokali mogu parirati. Od pobede u šouu „Zvjezdice” 2015, preko nastupa u Americi kod Stiva Harvija, pa sve do nastupa na hrvatskom selekcionom festivalu za Pesmu Evrovizije „Dora” – jasno je kako su zvezde Miji odavno rezervisane.

Novi letnji hit nosi naziv „Pusti”, a inspiracija za nju, prema Mijinim rečima, došla je u razdoblju karantina prilikom globalne pandemije kovida-19.

„Matko Basara, Borna Benko, koji je odsvirao gitare, i ja u naletu inspiracije tokom karantina, na moj već gotov tekst, napravili smo muziku i delimično aranžman, i baš mi se nekako činilo da je ova pesma prigodna za ovo leto i da ima potencijala da bude dobra. Meni svakako jeste. Olja Dešić je svojom aranžmanskom „magijom”, kao i uvek, produkcijski doveo pesmu na željeni nivo. Mislim da smo svi u nju ugradili deo svoje emocije, što mi je izuzetno drago”, kaže Mia.

Spot koji prati ovu pesmu je radila producentska kuća „REdesign”, a sniman je u Rovinju, nakon dugih pregovora.

„Atmosfera kroz celo snimanje bila je jako pozitivna i mislim da sada mogu sigurno da kažem da mi je to najdraža autorska pesma na hrvatskom jeziku do sada. Nadam se da će je publika prepoznati kao takvu – nežnu, pozitivnu, ljetnu…” – ističe Mia, koja zrači pozitivnom energijom, ne samo u pesmi i spotu, već i uopšte.

Vrući letnji dani ove godine biće osveženi Mijom Negovetić, koja je već osvežila ulice Rovinja prilikom snimanja ovog spota, a sada će to učiniti i modernim pop zvukom novog hita Pusti.

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

“Kratki metar iz ženskog ugla” online u Institutu “Servantes” od 7. decembra

Novi španski filmovi ženskih autorskih rukopisaČetiri kratkometražna filma španskih rediteljki biće dostupna od 7. do 28. decembra za besplatno gledanje na Vimeo...

Legendarna YU grupa obeležila sinoć (04.12.) svoj 50. rođendan izuzetnom kolekcijom svih albuma

Jedan akord dovoljan za rokenrol, a dva su već gužvaJubilej od čak pet decenija postojanja, uz promociju boks set izdanja “50 godina YU grupe”...

EDO PLOVANIĆ MUZIKA.HR: Imam jednu excelicu sa svime šta želim napraviti, čovječe, nema kraja

U najnovijem nastavku naše muzičke PR priče, upoznajemo veoma zanimljivog, ambicioznog, nadasve svestranog mladog čoveka, koji je do sada postigao toliko toga kao da...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!