Novi američki film “The Ledge” trenutno se snima u Srbiji

Akcioni triler kao ženska verzija hita “Alpinista”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Manifestacija “Noć pozorišta” danas i sutra (28.11. & 29.11.) samo onlajn

Zbog postojeće situacije, ove godine manifestacija “Noć pozorišta” iz Beograda neće svečano obeležiti jubilej od 10 godina postojanja u Srbiji, ali na inicijativu ustanova i...

Objavljena lista nominacija za nagradu Gremi

Ceremonija 63. dodele nagrada Gremi emituje se u nedelju, 31. januara, ali već su dostupne nominacije. Komičar Trevor Noa vodiće...

Nagrada “Shooting Stars” po 24. put u Berlinu 2021. godine

Deset najboljih glumaca kao podrška mladim talentima BERLIN – Promocija Evropskog filma (European Film Promotion - EFP) u svom 24. izdanju...

Američka filmska kompanija “Evolution Pictures” u saradnji sa domaćom kućom “Red Production” iz Beograda, na čelu sa Milošem Đukelićem, započela je snimanje akcionog trilera “The Ledge”(Ivica) režisera Hauarda Džej Forda, javio je distributer “Taramount film”.


Iako je situacija nepovoljna zbog porasta pandemije Covida 19, u Srbiji su stvoreni bezbedni uslovi kako bi se započelo snimanje, zahvaljujući producentima sa američke i srpske strane.


Producent Miloš Đukelić ispred “Red Production” je u zvaničnom saopštenju izjavio da je sama priča filma zanimljivo poređenje sa naporima koji su potrebni za snimanje ovih razmera usred pandemije.


Kada sam upoznao producente, impresionirali su me profesionalni pristup i iskrena strast prema ovom delu, i zato sam lako sam doneo odluku da se pridružim filmu kao producent”, ističe Đukelić i dodaje da je ovaj film poput vožnje rolerkosterom pune adrenalina.


Red Production kao kompanija za snimanje prevashodno reklama i muzičkih spotova lider je u advertising industriji, ali osim toga ima i veliko iskustvo u snimanju stranih filmova u Srbiji, a takođe radi i sa producentima i na taj način koristi finansijske prednosti rada u zemlji.


Svi mi živimo na litici ovih dana i jedino rešenje je uspon“, naglasio je producent sa srpske strane Đukelić, inače reditelj reklama za mnoge brendove, i do sada u karijeri je potpisao više od 600 kratkih formi za razne klijente.


Đukelić je bio i ko-producent trilera “Bullet Head” (2017), gde su igrali Antonio Banderas, Džon Malkovič i Edrien Brodi, dok je sa svojom producentskom kućom potpisao i realizaciju inostranih ostvarenja sa stranim parnerima, snimanim u Srbiji – “Ironclad 2: Battle For Blood”, “Seal Patrol”.
Od domaćih projekata, bili su producenti filma i mini serije “Plavi voz” Janka Baljka, dokumentarca “Tarot Srbija” Ivana Ikića, i drugih naslova.

  Novi triler “The Ledge” težište priče ima u osvajanju planinskih vrhova, i po zapletu već ga porede sa čuvenim avanturističkim hitom “Alpinista” (The Cliffhanger 1993) sa Silvester Staloneom, samo je ovo ženska verzija tog filma.
   Radnja priče odvija se u planinama, i zaplet kreće kada junakinja Keli ugleda prijateljicu Sofi kako napada grupa muškaraca na litici, i onda i sama mora da se spašava od tih pomahnitalih terorista. 


Reditelj Hauard Džej Ford do sada je poznat po filmovima “Never Let Go”, “The Dead”, “The Dead 2: India”, a glavne uloge tumače: Britani Ešvort, Ben Lam, Luis Bojer, Nejtan Velš, Dejvid Vejman i Anais Parelo.


Producent Fred Hedman iz “Evolution Pictures” povodom početka snimanja filma u Beogradu i celoj Srbiji istakao je sjajan tekst sa dinamičnim režiserom sposobnim da stvori nešto jedinstveno i komercijalno, sa uzbudljivom mladom glumačkom ekipom koja tek otkriva svoje talente.


Naravno, Covid 19 je bio ogromna prepreka koju je trebalo prevazići, ali uz pomoć i podršku Miloša Đukelića iz “Red Production”-a i Fila Hanta iz kuće “Headgear”, sada snimamo”.

  Reditelj Ford tokom seta je dodao – “Potpuno sam oduševljen što sam na čelu tako uzbudljivog i ambicioznog filma, svaka planina je izazov, ali uz ogromnu pomoć Miloša i njegovog neverovatnog tima u Srbiji, ovaj timski rad će uroditi plodom.“.

Ova američka filmska produkcijska kuća na čelu sa Hedmenom proizvodi filmove manjeg budžeta za zapadne uslove, od jednog do četiri miliona dolara, a snimaju trilere, filmove o borilačkim veštinama i horore sa snažnim komercijalnim sadržajima, i naredni projekti su im triler “Infidel” i akcioni “Art of Eight Limbs”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Nagrada “Shooting Stars” po 24. put u Berlinu 2021. godine

Deset najboljih glumaca kao podrška mladim talentima BERLIN – Promocija Evropskog filma (European Film Promotion - EFP) u svom 24. izdanju...

Popularni muzičari aukcijama pomažu industriju zabave u Velikoj Britaniji

Opasna kriza ipak nailazi na višestruku pomoć LONDON, 29. novembra - Erik Klepton, Nik Kejv, Lijam Galager, Nil Rodžers, Mark Nofler, neki su od slavnih...

Muzičari se opraštaju od Miše Aleksića, svi naravno u šoku (Crni dan 29.11.2020.)

Izuzetno tužan i tragičan dan  BEOGRAD, 29. novembra - Kolege umetnici se opraštaju preko društvenih mreža od prerano preminulog muzičara, bas gitariste Miroslava Miše Aleksića...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!