NOVI ALBUM GRUPE AC/DC STIŽE 13. NOVEMBRA 2020

Australijski teškaši AC/DC podelili su sa svetom video spot prvog sigla “Shot In The Dark” sa budućeg novog albuma POWER UP. Spot je režirao dugogodišnji saradnik grupe, David Mallet.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

AC/DC če objaviti novi, sedamnaesti studijski album, POWER UP (Columbia/Menart) 13. novembra ove godine. Time su prekinuli pauzu dugu šest godina, nakon izlaska albuma “Rock Or Bust”  ( 2014).

Priprema za ono što nas čeka sadržana je u njihovom novom singlu  Shot In The Dark”, ali najvažnije je da je sastav ostao nepromenjen, što znači da su  Angus Young [vodeća gitara], Brian Johnson [vodeći vokal], Cliff Williams [bas gitara], Phil Rudd [bubnjevi] i Stevie Young [ritam gitara] na svojim pozicijama i još jednom spremni za muzičke okršaje. Nema promene ni u produkcjiji,  Brendan O’Brien koji je producirao  Black Ice (2008) i Rock Or Bust (2014), ponovo je tu. 

Opremljeni za novu dekadu pred sobom, AC/DC su spremili dvanaest novih pesama, u prepoznatljivom zvuku benda i u svoj svojoj sviračkoj moći, na koju su itekako ponosni.

POWER UP  album biće dostupan u višestrukim konfiguracijama, od digitalnog izdanja, preko diska (standarni i deluks) , kao i na vinilu (180 grama, u duplom omotu). Limitirani deluks komplet POWER UP biće ultimativna  poslastica za fanove,  sa strane će imati dugme koje kada se pritisne aktivira svetleći neonski logo AC/DC , dok sa ugrađenih zvučnika odzvanjaju uvodni taktovi singla “Shot In The Dark”. 

Unutrašnjost kompleta obuhvata disk novog albuma u mekanom pakovanju, sa knjižicom od 20 strana u kojoj se nalaze ekskluzivne fotografije grupe. Tu je i USB kabl na punjenje, koji omogućava da komplet stalno svetli I bude aktivan.  Planiraju se i limitirane verzije LP izdanja, sa žutim i crvenim vinilom.

Pogledajte redosled pesama na albumu “POWER UP”.

1.     Realize

2.     Rejection

3.     Shot In The Dark

4.     Through The Mists Of Time

5.     Kick You When You’re Down

6.     Witch’s Spell

7.     Demon Fire

8.     Wild Reputation

9.     No Man’s Land

10.  Systems Down

11.  Money Shot

12.  Code Red

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket