NOVI ALBUM BLUZ BENDA „FINGERBANG“

0
Reklama

Posle skoro dve decenije rada i brojnih nastupa od samostalnih koncerata do domaćih i medjunarodnih festivala, blues-rock bend „FingerbanG“ predstavlja se publici sa svojim istoimenim albumom „FingerbanG“ sa sedam autorskih numera, koji je objavljen na digitalnim platformama poput Bandcamp, Spotify, itunes , Deezer, …

Ovaj harizmatični četverac, na gitari, basu, bubnjevima i usnoj harmonici, pod imenom FingerbanG stižu nam odakle i mnogi drugi značajni muzičari poput Eve Braun, Super s karamelom, Popcycle, svi s obala Tise, iz Bečeja.

Nastali su zvanično 2002. godine u sastavu koji se uglavnom održao i do danas: Vladimir Gurjanov (vokal i gitara), Marko Vujkov (bas gitara), Srđan Kostić (bubnjevi) i Serda Arpad koji je bio član devet godina, a potom na njegovo mesto sa usnom harmonikom dolazi Stefan Stefanović Gile.

Svirali su kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, nastupali pred različitom publikom preko hiljadu puta, od klubova do festivala, i to ne samo na domaćem terenu, već i po regionu, ali i Evropi.

Album pod nazivom „FingerbanG“ sniman je u studiju „Do Re Mi“ u Novom Sadu kod Peđe Pejića i čini ga sedam autorskih pesama, koje slušaoce vode na jedno blues i rok putovanje.

Spisak numera na albumu „FingerbanG„:

1. You should be feeling good            

2. Deserve It                             

3. Philosophy                          

4. Walkin’                               

5. Get It On                             

6. From the First Day I Saw You  

7. Window                    

fingerbangband.bandcamp.com

https://music.apple.com/us/album/fingerbang/1594456101

Fingerbang možete pratiti na:

https://www.instagram.com/fingerbang.band

https://www.facebook.com/fingerbangbluesband

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here