Novi album Adele „30“ izlazi 19. novembra, poznat raspored pesama

Muzički spot za pesmu “Easy On Me” veliki hit u svetu

0
Reklama


Muzički spot za pesmu “Easy On Me” veliki hit u svetu


NJUJORK, 6. novembra
– Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Adel objavila je redosled svih pesama na svom najnovijem albumu „30″ koji će se pojaviti na tržištu širom sveta 19. novembra u izdanju diskografske kuće „Columbia Records“ iz Njujorka.


 Četvrti studijski album britanske pop umetnice biće objavljen šest godina od izlaska njenog albuma „25“ (novembar 2015), a ljubitelji će moći da ga imaju na svim digitalnim i fizičkim formatima, što uključuje i dvostruki vinil.


Adel je tokom uspešne karijere osvojila 15 Gremi nagrada, 9 BRIT, 18 Bilbord, 2 Ivor Novello i 5 American Music nagrada, a dobitnica je Oskara i Zlatnog globusa za hit pesmu „Skyfall“ za istoimeni film o agentu 007 – Džejmsu Bondu.


Album “30” koji izlazi 19. novembra, sadrži sledeći raspored novih 12 pesama: „Strangers By Nature“, „Easy On Me“, „My Little Love“, „Cry Your Heart Out“, „Oh My God“, „Can I Get It“, „I Drink Wine“, „All Night Parking“, „Woman Like Me“, „Hold On“, „To Be Loved“ i „Love Is A Game“. 

Producenti albuma su njeni dugogodišnji saradnici – Greg Kurstin, Max Martin, Shellback ,Tobias Jesso Jr , kao i novi, Inflo i Ludwig Göransson. 

Adel je nedavno podelila informacije o njenom budućem albumu  uz ličnu poruku fanovima da je “konačno spremna da objavi novu muziku”. 

 Ona se vratila na muzičku scenu novim singlom “Easy On me” koji će se naći na  njenom novom albumu.

Video spot za tu pesmu snimljen je u pokrajini Kvebek u Kanadi, a reditelj je Ksavijer Dolan, laureat nagrade žirija na Festivalu u Kanu 2013. za film „Mamica“ (Mommy), a zapažen mu je bio i film “To je samo kraj sveta” (It’s Only The End Of The World).

Muzički spot “Easy On Me” počinje kadrom na istoj kući koja se pojavljuje i u njenom sada čuvenom spotu “Hello” (2015), koji je takođe režirao Dolan.


https://www.instagram.com/p/CV2zoYhAkhh/

https://www.instagram.com/p/CVe5WzRLkU_/Iskreno nadao sam se ovome, za mene nema ništa jače nego kada se ponovo povežem sa drugim umetnikom nakon nekoliko godina pauze“, rekao je reditelj o saradnji sa Adel.

Promenio sam se. Adel se promenila. Ovo je prilika da obeležimo tu evoluciju, a istovremeno da potvrdimo da smo ostali dosledni našim najdražim temama. Sve je isto, ali drugačije“, naveo je režiser spota.

 Adel je krajem prošle nedelje na svojim društenim mrežama polako krenula da najavljuje novu muziku, a mnoge svetske prestonice osvanule su sa velikim bilbordima na kojima je stajao misteriozni broj “30”, što je fanove ove britanske dive već dovoljno ubedilo da se radi o njenom velikom povratku. 

U susret njenom dugo iščekivanom novom studijskom albumu, Adele je najavila dva velika koncerta u Hyde parku – London, koja će se održati 1. i 2. jula 2022. godine. Najavljena su takođe i dva TV specijala, koja će biti emitovana ovog meseca.
Prvi, pod naslovom “One Night Only” biće emitovan na američkoj stanici CBS,  a vodiće ga čuvena Oprah Winfrey, koja će intervjuisati Adele nakon njenog nastupa  u parku Griffith opservatorije u Los Anđelesu.Pogledajte trailer za TV specijal ovde:
Nedelju dana kasnije, Adele će održati “An Audience With Adele” u londonskom Palladiumu, za posebno odabrane prijatelje i članove porodice. Pridružiće joj se i njen muzički heroj Elton John, kao i ženska grupa Little Mix.

Program, koji će voditi Alan Carr, emitovaće britanski ITV kanal, 21. novembra. Ovo će biti prvi koncert Adele u protekle četiri godine i na njemu će pevati pesme sa novog albuma, uključujući i prvi singl „Easy On Me“, koji je već oborio mnoge rekorde slušanosti. 

Album “30” izaći će 19. novembra za kuću Columbia Records, na svim fizičkim formatima.

ADELE – “30” – redosled pesama:


1.Strangers By Nature 

2.Easy On Me 

3.My Little Love 

4.Cry Your Heart Out 

5.Oh My God 

6.Can I Get It 

7.I Drink Wine 

8.All Night Parking (with Erroll Garner) 

9.Woman Like Me 

10.Hold On 

11.To Be Loved 

12.Love Is A Game 


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here