Nova TV serija “Tajne vinove loze” od 18. januara na Superstar TV i 23.01. na RTS 1

Sloboda Mićalović & Vojin Ćetković u vodećim ulogama

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

„Zvuk ženskog srca“ Marine Pešić na Dan žena u Galeriji RTS kluba

Velika ljubav i strast autorke prema muzici i koncertima Ako koncerti i dalje ne mogu komotno da se održavaju i...

JOŠ JEDNA DIZNI PIXAR ANIMACIJA NA VELIKOM PLATNU – “LUKA” POČETKOM LETA U BIOSKOPIMA

Početkom ovog leta domaći bioskopski repertoar biće obogaćen sa najnovijom DIZNI PIXAR animacijom "LUKA" (Luca) čiji su prvi trejler i poster zvanično objavljeni od strane...

Razmatra se mogućnost da Covid pasoš bude način otvaranja barova, klubova i svih koncertnih prostora

Covid pasoš su ideja sve prihvaćenija među svetskim vladama, bilo reč o tome da se digitalna propusnica koristi isključivo...


Sloboda Mićalović & Vojin Ćetković u vodećim ulogama


Nova igrana TV serija “Tajne vinove loze” sa bračnim parom Sloboda Mićalović – Vojin Ćetković u glavnim ulogama, stiže 18. januara na male ekrane, odnosno na Superstar TV, kablovski kanal kompanije Telekom Srbija, koja je i koproducent sa kompanijom Metro productions.

Intrigantna priča koja prati kompleksne sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na Superstaru, a od 23. januara će se prikazivati na Prvom programu Radio Televizije Srbije – RTS 1.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je poznata književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović, u dramaturškom timu su Ivan Mitrović i Marko Popović, a režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Maria Rossi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije.
Autor muzike je legendarni kompozitor Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.
Telekom Srbija uspeo je da se pozicionira kao vodeći producent igranog TV sadržaja u regionu i da se na toj poziciji uspešno održi”, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

“Proizvodnju najkvalitetnijih domaćih serija nastavljamo novim naslovom “Tajne vinove loze”, pričom koja nas uvodi u svet porodičnih intriga i međusobno povezanih sudbina.
Sve naše serije do sada su imale jako uspešan prijem kod publike i verujem da će tako biti i sada i da ćemo zajedno nastaviti da uživamo u talentu i kreativnosti domaćih glumaca i autora”, zaključio je Lučić.

Narativ te melodramske serije prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku trojice sinova iz Negotinske krajine.
Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza i udaraca, a njihovi životi postaju duboko povezani, i time porodična saga pruža poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina.

Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka, iz Subotice, krije razne tajne, ali i Vera živi u strahu da se njene tajne ne otkriju.
Vukova ćerka Anja završila je etnologiju u Parizu i vraća se u rodni kraj sa namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa.
Ipak, Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom uzgajanju vina u tim krajevima.Kako ističe Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije, projekat predstavlja porodičnu dramu namenjenu širokom auditorijumu, kao srpska saga o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije.

To je priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život”, objasnio je Karaklajić.
“Predivno je bilo raditi sa izuzetnom ekipom od preko 120 glumaca, sjajnu muziku je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović, dok naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Zaista se nadam da će gledališteuživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili”, zaključio je producent serije.

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene skrivanjem i potiskivanjem.

U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine.
Melodramska nota sve vreme je prisutna u ovoj seriji sa vrhunskom ekipom glumaca.

https://www.youtube.com/watch?v=I7T7qq8dfzo
Glavne uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica, Sena Đorović, Jasmina Večanski, Radoslav Rale Milenković, Aleksandar Srećković Kubura, Luka Grbić, Branislav Jerković i mnogi drugi.

Sloboda Mićalović je u poslednje vreme sve više tražena u serijama, gde je pre svega briljirala u “Korenima”, a prethodne godine publika malih ekrana ju je pratila u 4. sezoni krimi serijala “Ubice mog oca”, kao i drugom ciklusu mini serije “Biser Bojane”.
Trenutno je aktuelna kao pojačanje u licenciranoj TV seriji “Urgentni centar” gde će biti prisutna u čak 50 epizoda, od 70 koliko je snimljeno (TV PRVA).

Osim “Vinove loze”, Mićalović ćemo gledati i u filmu i mini seriji “Bilo jednom u Srbiji” o razvoju njenog rodnog grada Leskovca kroz istoriju, ostvarenju “Igra” uz Borisa Isakovića i Baneta Trifunovića, kao i obećavajućem biografskom filmu “Budi Bog s nama” Slobodana Šijana, rame uz rame sa Milošem Bikovićem, Nebojšom Dugalićem, Viktorom Savićem

Vojin Ćetković je i dalje u vrhu rasprodatih glumaca za televiziju, i nakon ne baš uspešne serije “Nemanjići”, glumac je bio zapažen u nekoliko pratećih uloga u serijama – “Grupa”, “Žigosani u reketu”, “Junaci našeg doba”, “Mama i tata se igraju rata” – izvedeno iz filma “Realna priča”, kao i u filmu i mini seriji “Grudi”.

Pored aktuelne melodrame, Vojin će biti prisutan i u velikoj ulozi melodramskog trilera “Kalkanski krugovi” u režiji Milana Karadžića, gde su mu partneri – Žarko Laušević, Nataša Ninković, Olivera Bacić, Vesna Čipčić i drugi. Takođe, gledaćemo ga u epizodnoj ulozi u seriji i filmu “Kralj” Zdravka Šotre, a tumačiće i lično Dragana Nikolića u filmu i seriji o Tomi Zdravkoviću jednostavnog naziva “Toma”.
Na velikom platnu, odigraće glavnu ulogu u delu “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića, sa Brankom Katić i plejadom odličnih glumaca.

Serija “Tajne vinove loze” emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket