“NO SLEEP ‘TILL EXIT” 10. i 11. JULA KOD ŽITOMLINA U DONJEM DORĆOLU

ZAGREVANJE ZA JUBILEJ VELIKOG FESTIVALA UZ ARTBAT, ARTAN LILI, MAIKA

0
Reklama

ZAGREVANJE ZA JUBILEJ VELIKOG FESTIVALA UZ ARTBAT, ARTAN LILI, MAIKA

JUBILARNO čak 20. izdanje našeg najvećeg festivala EXIT biće ipak održano na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, ali kao uvertira sprema se i značajno beogradsko zagrevanje 10. i 11. jula – „No Sleep ’till EXIT“!

Na živopisnom prostoru uz Dunav, gde se održava i Mikser muzički i kulturni festival, kod ogromnih monumentalnih silosa Žitomlina u Donjem Dorćolu, u dve noći stiže program za ljubitelje elektronske muzike poput već ustaljenog “No Sleep” festivala, kao deo porodice velike platforme brenda EXIT. Tako će svoj prvi internacionalan nastup posle puna četiri meseca imati veoma aktuelan i tražen DJ duo ARTBAT kao glavne zvezde zagrevanja!

Osim popularnog dvojca, na repertoaru je i selekcija domaćih i regionalnih muzičara – Artan Lili, Vojko Vrućina, Marko Nastić, Maika, z++, Kristijan Molnar, Spejs Noksi, Coeus, britni, Enzzy i Lutemania.

Ulaznice kreću u prodaju od sutra, srede, 17. juna, a EXIT kupcima popust je od 50 do 100%! Tačno u podne, na Gigs Tix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu stiže prva, izuzetno ograničena količina ulaznica, a zatim od 13 časova ulaznice će biti dostupne na mestima iste kompanije širom Srbije, u knjižarama Vulkan, kao i online putem sajta Gigstix.com.
Cene ulaznica sa 50% popusta iznose 490 dinara za petak 10.07. i 990 dinara za subotu, 11.07. Ove cene će važiti samo 24 sata ili do isteka zaliha. Očekuje se veliko interesovanje u zemljama regiona za prvi međunarodni događaj posle zatišja usled korone i automatski će se menjati cena karata kako budu nestajale, jer je kapacitet ograničen, navode iz organizacije Exita.


Svi koji imaju ulaznice za glavni festival EXIT, mogu svoju ulaznicu za prvu noć da dobiju potpuno besplatno, uz obaveznu prijavu putem sajta www.bit.ly/NoSleepTillEXITregistration.
Nakon prijave neophodno je da se na događaj ponese lična karta ili pasoš i EXIT ulaznica u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi nastavila da važi za EXIT u avgustu. Kupci EXIT ulaznice ostvaruju popust i za subotu, te ih mogu kupiti sa čak 50% popusta po ceni od samo 490 dinara, a koja će rasti, kako bude rasla i cena bez popusta. Kako bi ostvarili popust, postojeći i budući kupci EXIT ulaznica je potrebno da prate uputstva na sajtu Gigstix.com.

Prvih 100 kupaca iz Novog Sada koji imaju EXIT ulaznicu, imaće i besplatan prevoz do Beograda i nazad za subotu, ukoliko svoju ulaznicu za „No Sleep ’till EXIT“ nabave sutra u sredu 17.06. već u podne, na samom početku prodaje, a kako bi ostvarili popust, dovoljno je da ponesu EXIT ulaznicu na Gigstix prodajno mesto u Pariskom magazinu.


ARTAN LILI kao jedan od hedlajnera festivala vraća se posle pauze nakon pandemije, kada su im nastupi odloženi po celoj Srbiji i regionu. Pre “No Sleep” festivalske platforme, Lilijevci – Romana & Bojan Slačala i ostatak ekipe će svirati 26. juna u Smederevskoj palanci u Punk & Rock cafe-u.
Neposredno pre korona perioda, Artan Lili je bio predviđen za muzičku konferenciju i festival Kontakt 2020 u martu, svirka u klubu Drugstore, i delili bi scenu sa Obojenim programom. Kontakt je definitivno otkazan za ovu godinu, tek 2021. će biti održano novo izdanje.
Noise alternativni electro synth pop sastav AL pred novu godinu objavio je 5 novih singlova u 5 dana sa 5 spotova i time napravio medijsku, PR i tržišnu revoluciju u muzičkoj industriji. Najnoviji treći album u pripremi izlazi im u ko-produkciji diskografskih kuća PGP RTS i Croatia Records, dok su prethodna dva “Artan Lili” i “New Deal” već doživela svoja reizdanja upravo pod etiketom spomenutih kuća. Svakako najbolje zvuče uživo.MAiKA – Drugi osnovan bend Ide Prester, najpoznatije po liderskoj poziciji elektro pop grupe “Lollobrigida”, a u poslednje vreme uživa da vodi i više sastava istovremeno. Jedan od njih je upravo i MaiKA, electro punk rock atrakcija, nastala 2017. sa prvim singlovima, da bi debi album objavili 2018. godine. Gostovali su kod nas na Beer festu, ali i Exit manifestaciji Revolution u Temišvaru, i sve češće su na pozornicama Srbije.
Ida ima i solo karijeru, pritom je i voditeljka raznih muzičkih emisija na TV i radiju, kao i raznih festivala.

Program „No Sleep ’till Exit“ festivala u dva dana je pred vama.

Petak, 10. jul:

Vojko V
Artan Lili
MaiKa
Z++
Spejs Noksi
Britni
Enzzy
LutemaniaSubota, 11. jul:

ARTBAT
Marko Nastić
Kristijan Molnar
Coeus


Dobrodošli na EXIT uvertiru i avanturu kod Žitomlina na Dorćolu!


Ivan Makragić

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here