Nišlije su 10 godina čekale na njihov nastup! Legendarni Eyesburn nastupa u Feedback-u uz Quasarborn

podeli

popularno

Grupa EYESBURN nakon 10 godina u Nišu!

Jedan od najznačajnijih bendova sa ovdašnje rock scene, beogradski sastav Eyesburn održaće koncert u niškom klubu Feedback u petak, 15.aprila 2022, sa početkom u 22h. 

Eyesburn je osnovan 1994 godine i do sada su izdali 8 studijskih i jedan live album. Na sceni su beskompromisni i izuzetno uvežbani, a njihova crossover kombinacija žestokog hard core/metal i sofisticiranog reggae zvuka predstavlja jedinstvenu pojavu u ovom delu Evrope. 

Sticajem okolnosti, Eyesburn je prethodni koncert u Nišu održao u septembru 2002 godine u Dvorištu Banovine i nakon 10 godina možemo očekivati puno dobre energije uz probranu set listu najvećih hitova ovog sastava , ali i premijerno predstavljanje nekoliko numera sa novog albuma pod radnim nazivom „Sick Control“, čiji se izlazak očekuje u narednih nekoliko meseci.

Kao gosti koncerta, publiku će zagrevati vrlo perspektivni beogradski metal sastav Quasarborn, koji će ovom prilikom takođe uživo promovisati novi materijal. 

Ulaznice u prodaji od četvrtka, 24.marta u muzičkim radnjama Vintage shop (Davidova 9) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza, Obrenovićeva bb).

Za prvih 50 posetilaca cena karte je 800 rsd, nakon toga ulaznica će koštati 1.000 rsd, a na dan koncerta 1.200 rsd! Broj mesta limitiran!

https://www.facebook.com/eyesburn.band

www.instagram.com/eyesburn_official

https://www.facebook.com/quasarborn101

https://www.facebook.com/klub.feedback/

FB Event: https://www.facebook.com/events/1061091361105136/?ref=newsfeed 

Video – Eyesburn

Video – Quasarborn

https://youtu.be/0tIBhBzVUL4
https://youtu.be/OE4N1dg5zcs
https://youtu.be/zDSa5ExjMPc

Foto: Nikola Cvetinović

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Drugi internacionalni festival “Isidora Žebeljan” od 12. do 17. juna u Kragujevcu, posvećen velikoj kompozitorki

Sastav "Brodsky kvartet", opera "Maratonci" i drugi zanimljivi programi KRAGUJEVAC, 10. juna:  Drugo izdanje internacionalnog festivala "Isidora Žebeljan", posvećen izuzetnoj...
Reklama
musicpocket