Niški i beogradski bendovi sviraju na koncertu u čast mladog Nišlije Jovana Veselinovića

Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” 17.avgusta u Dvorištu Univerziteta u Nišu

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

U utorak 17.avgusta sa početkom od 19h u dvorištu Unverziteta u Nišu biće održan memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce“ u organizaciji udruženja Štek House i benda Hazel. Događaj će se održati u čast Jovana Veselinovića, mladog Nišlije, čije je beživotno telo pronađeno na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu, nakon četvorodnevne potrage.

Jovan je bio mlad momak, pun snova i želja, umetnička duša, maturant niške umetničke škole i bubnjar u niškom bendu Hazel. Jovan je sa bendom osvajao brojne nagrade i svoj grad uvek predstavljao u najlepšem mogućem svetlu na festivalima u Srbiji i regionu.

Smatrajući  da sigurnost mladih treba da bude na prvom mestu,  organizatori ovim događajem žele i da podignu svest o nestaloj deci i bezbednosti omladine te edukuju ljude svih starnosnih dobi o bitnosti hitnog reagovanja kada se desi neki slučaj sličnom ovome u njihovoj okolini, kao i uvođenju Amber Alerta.

U sećanje na svog prijatelju i kolegu Jovana, na memorijalno-humanitarnom koncertu sviraće niški bendovi Hazel, Dexter, Gora , Voodoo i beogradski sastav Lisilo.

Ulaznica na ovaj događaj se neće naplaćivati, ali svi koji budu želeli da posete koncert mogu da doniraju novac prema svojim mogućnostima u kutiji na ulazu u dvorištu Univerziteta.

Sav prikupljeni novac biće uplaćen banci Dobročinstva za lečenje Taše Vučković (2 godine) iz Žitorađa kojoj je hitno potrebna operacija tumora zadnje lobanjske jame.

***Zbog poštovanja epidemioloških mera broj posetilaca je ograničen na 500 ljudi.

Fb event: https://www.facebook.com/events/232254605427489?ref=newsfeed

Fb Hazel : https://www.facebook.com/bandhazel

Fb Shtek House: https://www.facebook.com/shtekhouse

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzikom se moguće zaraziti jednako kao i virusom

Da je moguće zaraziti nekoga muzikom, odavno smo pretpostavljali, a sad je ova tvrdnja dobila svoje mesto. Dora Rosati,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket