Nina Badrić će održati koncert u Mts Dvorani na Dan zaljubljenih – 14. februara

Povratak dame u velike prostore Beograda

0
Reklama

Povratak dame u velike prostore BeogradaBEOGRAD, 30. decembra – Hrvatska pop pevačica Nina Badrić održaće samostalan koncert naziva „U ime ljubavi“ u Mts Dvorani na Dan zaljubljenih, 14. februara 2023, saopštila je direkcija ove institucije.


Jedna od najcenjenijih pevačica u čitavom regionu pevaće Beograđanima na najromantičniji praznik, a umetnica inače ima već tri decenije uspešnu karijeru.


Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, “Dat će nam Bog”, “Dani i godine”, “Za dobre i loše dane”, “Čežnja”, “Rekao si”, “Ratujem s tugom”.


Badrićeva od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

Pop diva je do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnoga live izdanja, singlove i duete sa eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta, kao što su nažalost pokojni Massimo Savić, Hari Varešanović, Željko Vasić, Dino Merlin, od ranije Dino Dvornik, Dženan Lončarević, Petar Grašo.


Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam prestižnih hrvatskih nagrada “Porin”, za pop muziku, kao i mnogih drugih.


Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom “Nebo” predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu (Azerbejdžan).


Poslednjom pesmom “Pamtim”, koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.
Do sada je u Beogradu nastupala jednom u Štark Areni, veoma često u rasprodatom Sava centru, ali i na Ušće festu sa ostalim pop zvezdama iz celog regiona, i u Letnjem i Zimskom klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu, odnosno na Paliluli, posebno tokom pandemije (2020 /2021).


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here