Nikola Đuričko nakon uspeha serije Stranger Things: Bila mi je čast !

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nikola Đuričko, zvezda Netfliksovog mega hita “Stranger Things”, otkrio je u nedavnom intervjuu za austrijski list “Kleine Zeitung” kako je sve izgledalo oko snimanja ove serije.

U seriji Đuričko igra Jurija, sovetskog krijumčara kom se Marej (Bret Gelman) i Džojs (Vinona Rajder) obraćaju za pomoć, kako bi prokrijumčario za Ameriku njihovog prijatelja Hopera (Dejvid Harbor).

Glumac je otkrio da je u Atlanti na probama upoznao celu ekipu filma, ali da nije osećao nikakav pritisak, piše 24sedam.

Bila mi je to velika čast. Odmah sam se osetio kao član porodice “Stranger Things”. Svi su bili vrlo prijateljski nastrojeni, ne samo glumci, nego i cela ekipa. Osjećao sam se kao da sam dio tima oduvek”, rekao je glumac.

Kako je dodao bio je inspirisan da igra neobičnog lika i radi sa talentovanim kolegama i članovima ekipe. Novinar “Kleine Zeitung” upitao ga je zatim da li je oklevao da prihvati ulogu Rusa Jurija, zbog rata u Ukrajini, na šta mu je glumac odogovorio:

Ja sam profesionalni glumac. Igram likove i ljude, ne nacionalnosti. Moj lik je iz Sovjetskog Saveza, tako da može da bude Rus, Ukrajinac ili Moldavac”, bio je prilično jasan Đuričko.

On je otkrio da je, da biste se pronašli u ulozi kao što je Juri, “morate i sami da budete pomalo ludi”.

“Braća Dafer (kreatori serije) i pisci uradili su tako dobar posao u kreiranju Jurija, da je bilo lako biti inspirisan njegovim likom i biti kreativan. Mislim da smo samo postigli dobar balans između njihove mašte i mog ‘ludila”, rekao je on.

Glumac je objasnio da je uspo da razumije Jurija i nagovestio da bismo o njemu možda mogli da otkrijemo nešto više, ukoliko bi se lik pojavio i u petoj sezoni serije.

Izvorcdme.me
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket