Nije sve tako sivo: Hladno pivo ove subote nastupa u Nišu

0
Reklama

Regionalna pank-rok atrakcija “Hladno pivo” proslaviće 35 godina rada turnejom od 35 koncerata tokom cele 2022. godine. Kombinacija velikih samostalnih koncerata i festivala duž regiona i inostranstva proslava je velikog jubileja.

Niški koncert biće održan ove subote, 23. jula u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat.

Na radost brojnih fanova, bend će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove, koji su „Hladno pivo“ lansirali na sam vrh regionalnih top lista, a koncert će trajati oko dva sata.

Spremili smo koktel pjesama za skakanje i plakanje. Mali vremeplov koji će uključivati i dugo nečuvene pjesme ali naravno i sve megahitove zbog kojih nas zovu Bitlsima regiona. Hahahaah”, kaže Mile Kekin, pevač i frontmen benda pred koncert u Nišu. 

U prve tri i po decenije rada, najveći bend iz Gajnica, uspeo je svoj pank-rok zvuk izvući iz zadimljenih klubova i preseliti ga u najveće dvorane, etablirajući se time kao jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima.

Ulaznice su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1500 rsd u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka:

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3632-hladnopivo2506

Ukoliko se ne rasprodaju ranije, ulaznice će na dan koncerta koštati 1800 rsd.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here