Ničim izazvan i Detour na petom Double Date-u

musicpocket
musicpocket
Promotivni muzički magazin!

podeli

popularno

Morcheeba najavila obradu pesme Irene Žilić za novi album

Irena Žilić jedna je od najcjenjenijih domaćih kantautorica te je hvali publika i struka, a svoje pjesme je...

Buč Kesidi objavili vinilno izdanje hvaljenog albuma ‘Euforija’

Buč Kesidi su objavili vinilno izdanje hvaljenog albuma 'Euforija'. Limitirana serija crvenih ploča po svemu sudeći neće...

FESTIVAL AUTORSKOG FILMA OD PETKA 27. NOVEMBRA U BIOSKOPSKIM DVORANAMA

Organizatori ovogodišnjeg Festivala autorskog filma najavili su da će se 26. izdanje Faf-a održati od 27. novembra do...

Ničim izazvan su upravo objavili treći album ,,Aurora” i njegova promocija desiće se na predstojećem beogradskom koncertu. ,,Aurora” je nabijena emocijama, a Ničimi su poznati po tome da vole nesebično da ih dele sa publikom – uživo!


Double Date se odigrava već petu godinu zaredom – postao je važna februarska tradicija na kulturnoj mapi prestonice… A začet je spontano:

,,Prvi Double Date pamtićemo po premijernom izvođenju pesme ,,Dalijev brk”. I po Evi Braun! Double Date je rođen tako što smo delili binu sa ljudima čije pesme godinama preslušavamo i volimo“, seća se Ničim izazvana ekipa svog prvog velikog beogradskog nastupa, dok još nisu imali u vidu da će prerasti u tradiciju. I narednih godina nastavili su u istom stilu – da na Double Date zovu bendove koje privatno vole.

,,Na drugi DD doveli smo Silente. To je bio njihov prvi i za sada jedini nastup u Beogradu. A na trećem je bilo tri benda… Jesmo li već rekli da biramo bendove po tome koliko ih privatno volimo? E pa ova dva baš volimo!

Double Date #3 protekao je uz (Ne)normalne i Volanda Le Mata.

,,Čarobni Voland je omađijao publiku i prvi put je tada nastupio u Beogradu. A sa (Ne)normalnima smo prvi put izveli našu zajedničku pesmu Nečim izazvan“, prisećaju se članovi grupe Ničim izazvan i zaključuju da se na Double Date koncertima ,,sve nešto dešava prvi put”.

Četvrto izdanje desilo se u društvu talentovanog Šljuke i sjajnih muzičara koji prate njegovu priču, a budući da se posle tri Mikser House-a Double Date preselio u Dom omladine Beograda, Ničim izazvani su zaključili još nešto:

,,Shvatili smo da Double Date nije vezan za mesto. Ni za datum. To je sada već tradicija koja može biti bilo gde i bilo kad, i zato: Ničim izazvan i Detour, Subeerni Centar 9.februar!

Detour foto: Mare Milin

Pre grupe Ničim izazvan, na sceni SubBeernog Centra zasijaće DETOUR, bend iz Zagreba, jedan od vodećih pop sastava na hrvatskoj sceni.

,,Detour je bio naša želja još od 2015. godine. Oni su verovatno zvučno najprijatniji bend na našim prostorima, tako skladan i zavodljiv, a uživo zvuče neverovatno” kaže grupa Ničim izazvan, a publika će u to moći da se uveri na Double Date #5 koncertu u SubBeernom Centru 9. februara.

Ulaznice za Double Date #5 i nastupe grupa Ničim izazvan i Detour dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u Zaokretu (Cetinjska 15).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Marčelov poklon vernoj publici

„Iako mračna i teška stvar, ’Sveti bes’ oduvek je spadao u one publici najdraže”, kaže Marko Šelić Marčelo o novom izdanju pesme koja...

Koncert Pjevačke družine Svetlane Spajić i Bokana Stankovića: Online jedinstveno iskustvo

Online koncert dvoje eminentnih srpskih muzičara, Svetlane Spajić i Bokana Stankovića, na lokalitetu Đavolje Varoši biće emitovan u četvrtak, 17. decembra u 20...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!