NEZABORAVNI PLES NA KIŠI SA KALIOPI

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Kiša i vetar nisu uspeli da spreče dugo najavljivani i sa nestrpjenjem očekivani susret velike makedonske i regionalne zvezde, već su dodatno pojačali emocije svih prisutnih u Niškoj Banovini, stvorivši spektakularnu i nezaboravnu atmosferu na njenom koncertu. Zasigirno je ovo noć koju će svi dugo pamtiti.

Nizali su se mnogi komentari i reakcije njenih fanova na socijalnim mrežama nakon njenog koncerta, a nama je ovaj privukao pažnju:


Život nije u tome kako preživeti oluju već kako plesati dva i po sata na kiši”.
Upravo se to i dogodilo na Kaliopinom koncertu.

Odusevljena Kaliopi je na “Instagramu”, posle prespavane noći, još uvek uzbuđena napisala:

Stajali ste dva i po sata na kiši, grmljavini i neverovatnom vetru. Pevali ste, plesali i slavili život sa nama sve vreme. I dalje se pitam kako je dan koji je bio neverovatno topao i sa vedrim nebom, mogao da se završi olujom, 15 minuta pre koncerta, ali niste dozvolili da priča stane. Zamolili ste nas da ne prestajemo da sviramo do kasno u noć. Mokra do kože, ali presrećna i puna utisaka. Imam osećaj da je moja duša još uvek u Banovini. LJudi, kakva noć.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzikom se moguće zaraziti jednako kao i virusom

Da je moguće zaraziti nekoga muzikom, odavno smo pretpostavljali, a sad je ova tvrdnja dobila svoje mesto. Dora Rosati,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket