NEVERNE BEBE IMALI SVOJE VEČE I MINI KONCERT NA “K1″ TELEVIZIJI

MUZIČKI SERIJAL "COKE STUDIO" U ZNAKU POP ROCK GRUPE

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

KONCERTNI KALENDAR (JUL & AVGUST) U BEOGRADU I SRBIJI TOKOM LETA 2020. (VOL. 3)

ZA SADA SVI BEZ SIGURNIH DATUMA TEŠKO je i nezahvalno najaviti svirke i koncerte u našoj zemlji...

KULTURA – MUZIKA NA ČEKANJU (VOL. 9): OTKAZAN ARLEMM ART FESTIVAL U ARILJU

JOŠ JEDNA IZGUBLJENA BITKA NA žalost, kultura je definitivno po celoj našoj maloj zemlji dovedena u pitanje...

Pevač i gitarista Divljih jagoda, Livio Berak, objavio prvi samostalni singl “Hoću novi život”

Livio Berak, muzičar koji već dugi niz godina sarađuje u raznim muzičkim formacijama, a već izvesno vreme i...

MUZIČKI SERIJAL “COKE STUDIO” U ZNAKU POP ROCK GRUPE

VERNA publika ih se sigurno uželela, i to posebno da ih gleda na koncertima i da u njima uživa uživo. Jedan od svakako najboljih koncertnih bendova na našim prostorima, sa dve dame vrhunskih vokala uvek “kidaju” na nastupima, i autorom koji je alfa i omega cele ove muzičke priče duže od četvrt veka.
Da se premosti period pauze u muzičkom druženju, NEVERNE BEBE su imale svoje posebno veče 23. maja u serijalu “COKE Studio” na novoj K1 Televiziji – kablovskog kanala u sklopu Telekom sistema, a u vlasništvu pop zvezde Željka Joksimovića.

U ovom inače svetski poznatom licencnom muzičkom serijalu portreta i mini koncerata možete gledati i Jelenu Tomašević, Marka Louisa, Gocu Tržan, a tu su i hrvatski pop muzičari – Petar Grašo i Tonči Huljić.
Svi koncerti, naravno i Nevernih beba, snimani su po vrhunskim svetskim standardima i produkcijom na nivou Holivuda.


Koncept je bio takav da je frontmen Milan Đurđević između pesama stvarao neku vrstu hronike i analize svog benda, a u suštini je ovo bio mini koncert od sat vremena gde je cela omiljena ekipa bila na okupu. Osim Milana, tu je prisutna tada gotovo pred porođaj Jelena Pudar, Tijana Sretković, Vladan Đurđević Vlajko, Saša Ranđelović Ranđa, Nemanja Savić, Sebastijan Kerekeš, Andreja Stojić, a imali su i pojačanja u raznim kolegama da ulepšaju ovo snimanje kao pravi šou program i spektakl. Izdvaja se svakako kao podrška Dragan Ivanović, bas gitarista Van Gogh-a i mnogih drugih grupa i solo muzičara.

Tokom pandemije i karantina, pop rock brend od benda “Neverne bebe” bio je aktivan sa realizacijom novog singla i maštovitog, nežnog spota “Vodi me odavde” koji je zapravo već treći sa predstojećeg, osmog studijskog albuma. Pre korone gledali smo ih u duetu sa Nenom Belanom u video klipu “Zajedno”, a početkom 2019. beše prvi singl spot kao najava za novi CD – “Suze sa zvezda padaju”, prema tekstu pokojnog i nikada prežaljenog Nenada Radulovića, lidera sastava “Poslednja igra leptira”.

Dok ne čujemo premijerno njihov novi album krajem 2020. ili početkom 2021, i dok ne gledamo dokumentarni film o “Bebama” iz tri nastavka na RTS-u, ostaje nam da se prepustimo ovom koncertu na Televiziji K1.

Isto tako vredi pogledati i njihov sličan TV projekat emitovan na RTS-u pre više od 10 godina, i tu posebno obratite pažnju na izvođenje pesme “Lica”. Remek delo u kome disanje prestaje. Uverite se.


Ivan Makragić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Vlada u Velikoj Britaniji ponovo dozvoljava održavanje koncerata

Nakon što je prošle nedelje spremila paket mera pomoći za muzičku industriju i sektor manifestacija od čak...

OTKAZAN TAM – TAM MUZIČKI FESTIVAL U HRVATSKOJ

“Dragi TAM TAM-ovci, nažalost nemamo dobre vijesti. Kao organizatori TAM TAM-a i u dogovoru sa lokalnim vlastima, a obzirom na situaciju smo...

Pevač i gitarista Divljih jagoda, Livio Berak, objavio prvi samostalni singl “Hoću novi život”

Livio Berak, muzičar koji već dugi niz godina sarađuje u raznim muzičkim formacijama, a već izvesno vreme i kao član legendarnog rock benda Divlje...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!