Netfliksova hit serija “Squid game” definitivno dobija drugu sezonu

0
Reklama

Netfliksova hit serija “Squid game” definitivno dobija drugu sezonu, a sada je objavljen novi trejler u kom je otkriveno više detalja.

Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon) je među likovima koji se vraćaju za sezonu 2 Squid Game, što je nešto iznenađujuće s obzirom na njegovu sudbinu na kraju sezone 1.

Tokom prvog izlaska Squid Game, Jun-ho se ušunja na izolovano ostrvo na kojem se odvijaju igre u nadi da će saznati šta se dogodilo njegovom bratu. Policajac dobija odgovore koje traži, ali oni baš i ne nude zatvaranje. Umesto da otkrije da je njegov brat žrtva Igara “lignji”, Jun-ho otkriva da je on glavni čovek (Lee Byung-hun) organizacije koja stoji iza njih.

Tokom Jun-hoovog sukoba sa bratom, Front Man ga puca u rame. Udar sam po sebi ne izgleda fatalan, ali zbog udara Jun-ho pada sa litice. Većina gledalaca je pretpostavila da je lik mrtav nakon ovog susreta na kraju prve sezone Squid Game. Međutim, vest da će se vratiti je uzbudljiva, čak i ako stvori rupu u zapletu koju Squid Game treba riješiti.

“Squid Game” ja izazvao veliku pažnju javnosti, a u nekim zapadnim zemljama tražena je i zabrana emitovanja.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here