Neon Iglu se predstavlja prvim videom i singlom „Fuga“

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Varaždinska muzička skupina Neon Iglu objavila je video za svoj nastupni singl „Fuga“, koji je ujedno najava za njihov prvi dugosvirajući album naziva „Stranput“.


Zajednička ljubav prema muzici spojila je u jesen 2019. godine Igora Maleša (gitara), Luku Kekeza (bubnjevi), Sinišu Sovića (gitara) i Sinišu Kolarića (bas, glas) koji su odmah prionuli
radu na svom izriažaju i komponovanje 2020. godine u saradnji sa snimaocem i producentom Marinom Kerešom, snimaju album „Stranput“ čije je objavljivanje u saradnji s
diskografskom kućom Geenger Records planirano za maj 2022. Posebna poslastica svakako će biti činjenica da će album biti dostupan i u vinilnom izdanju.


Objava videa za singl „Fuga“ je za članove Neon Iglua i njihove poklonike najradosniji trenutak u dosadašnjem radu. Neon Iglu pozivaju da pogledate ovaj intrigantni video što je, u nedostatku nastupa pred publikom, najbolji način da se do izlaska albuma upoznate s njihovim radom.


„Fuga“ streaming and download landing page / odredišna stranica za strujanje i preuzimanje —
> https://gngr.space/NeonIglu-Fuga


Neon Iglu na mreži
–> https://www.facebook.com/neoniglu
–> https://www.instagram.com/neoniglu

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzički festival “Arsenal fest” od danas (30.06.) do 02.07. u Kragujevcu, glavne zvezde “Placebo” i “Thievery Corporation”

Očekuje se 40 000 posetilaca za 3 dana KRAGUJEVAC, 30. juna: Muzički rok festival “Arsenal fest” u 12....
Reklama
musicpocket