Nemački hard rokeri Scorpions predstavili su svoju novu pesmu “Sign of Hope”

Pesma je prvi deo novog materijala benda, koji radi na svom nadolazećem albumu dok je u karantinu.

0
Reklama

U opisu na jutjubu proslaveljeni sastav je napisao: “Radimo na dosta hard’n’heavy stvari za naš novi album”, ali zbog dramatične pandemije kovid-19, želimo da vam damo i “znak nade” koji je došao iz dubine naših srca u ovim nemirnim vremenima … ostanite zdravi i sigurni… volimo vas. ”

Iako je bend poznat po žešćim pesmama poput one “Rock You Like Hurricane” iz 1984. godine, pesmi “Sign of Hope” su pristupili na malo mekši i nežniji način. Balada je izgrađena oko melodije akustične gitare.

Frontmen je dodao da se oseća “privilegovanim” da može da radi kada toliko mnogo ljudi ne može. “Imam priliku da se vratim u studio i nastavim sa radom na novim pesmama – da pišem neke nove tekstove, sad treba biti kreativan, kreativnost je čudesna stvar, naročito ovih dana. Svi smo zaključani u kućama i nemamo šansu da idemo nigde. Ne možemo da putujemo, ne možemo da se krećemo, ali bar možemo biti kreativni, možemo duboko da zaronimo u sopstveni kreativni svet. I nadamo se da će iz toga izaći nešto dobro. ”

„Ceo svet prolazi kroz veoma teška vremena, i to je vrlo zastrašujuće . Nalazimo se u vrlo privilegovanoj situaciji da bar možemo biti kod kuće i možemo da radimo u našim studijima da stvari budu nastavljene. Posle turneju u Australiji i jugoistočnoj Aziji, imali smo priliku da se vratimo u studio i nastavimo da radimo na novim pesmama – pišemo nove pesme, pišemo nove tekstove. To je čudesna stvar, posebno u ovim danima kada smo svi u zatvoru i zaista nemamo šansu da idemo nigde, zaista – ne možemo putovati, ne možemo se kretati. Ali barem možemo da budemo kreativni. Možemo duboko zaroniti u sopstvenom kreativnom radu. I nadamo se da će iz toga izaći nešto dobro’’ prenosi sajt Blabbermouth.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here