Nektar OK Fest Poznati datumi festivala za 2022. godinu

0
Reklama

I dok još uvek sumiramo utiske iz avgusta meseca ove godine, te se prisećamo odlične atmosfere i vrhunske zabave u kojoj smo tokom tri dana uživali na Tjentištu, ekipa OK team-a uveliko radi na pripremama za Nektar OK Fest 2022.

Osma po redu OK avantura na Tjentištu očekuje nas 15/16/17 jula naredene godine. Ovo su i zvanični termini Nektar OK Festa 2022. Oni najverniji posetioci festivala već sada mogu da u svoj kalendar upišu termin još jedne festivalske avanture, koja ih očekuje u posebnom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska, jedinstvene prirodne oaze na ovom prostoru, koja sve koji je posete, ostavlja bez daha.

Uskoro donosimo više informacija o samom programu, izvođačima, sadržajima i početku prodaje ulaznica. Sve informacije biće dostupne na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, 15/16/17 juli 2022. su pravo vreme za to. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, druženja i pozitivne energije.

Ostanite OK…vidimo se na Tjentištu!

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here