NEKTAR OK FEST 2019 Beskontaktno plaćanje na Nektar OK Festu

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

ART BIOSKOP KOLARAC POČINJE 1. JUNA SA PROJEKCIJAMA

ŽERAR DEPARDJE I MIŠEL UELBEK ZA POČETAK POSLE pauze od marta meseca kada su...

Organizatori Exita odlučili šta da radite sa kartama kupljenim za ovu godinu

Organizatori Exit festivala izdali su saopštenje u kom obaveštavaju javnost o trenutnim odlukama i razmatranjima.

Zemunska „Galerija žičanih instrumenata” u znaku muzike

Glerija žičanih instrumenata” sa zanimljivom kolekcijom raritetnih muzičkih eksponata biće svečano otvorena večeras u 19 časova,...

Od ove godine Nektar OK Fest uvodi i jednu novinu, a riječ je o beskontaktnom plaćanju i kupovini unutar festivalske zone na Tjentištu, kao i unutar samog OK kampa. To znači da će se sva plaćanja, osim kupovine ulaznica za program na Jägermeister main stage-u i samih OK kamp paketa (kamp + ulaznica) koji se budu kupovali na licu mjesta, prije ulaza u festivalsku zonu, obavljati festivalskom karticom.

Partner u realizaciji beskontaktnog plaćanja, koje će po prvi put biti primjenjeno na Nektar OK Festu, je Addiko banka, banka partner festivala.

Na ovaj način publika će manje vremena da provodi u čekanju na prodajnim mjestima unutar festivalske zone, a mnogo više da uživa u druženju, provodu i svirkama omiljenih bendova.

Dopuna festivalskih kartica biće moguća na TOP-UP lokacijama koje će biti jasno obilježene unutar festivalske zone i u samom OK kampu. Dopuna sredstava na samu karticu moguća je u gotovini, upravo na ovim mjestima. Provjera stanja na kartici moguća je na svim prodajnim mjestima, a povrat sredstava vrši se na TOP-UP lokacijama gdje se preuzima kartica i vrši dopuna iste. Na festivalsku karticu se prilikom prve dopune plaća kaucija u visini od 5 KM, ali ovaj iznos se vraća pri povratu sredstava i prilikom vraćanja same kartice.

Na Tjentištu ćemo 12/13/14 jula uživati u novinama, dobroj zabavi, filmskim projekcijama, promocijama knjiga, te odličnim svirkama vrhunskih svjetskih i regionalnih bendova: Franz Ferdinand; Dubioza kolektiv; Nele Karajlić; Brkovi; Goblini; Edo Maajka; Helem nejse; Partibrejkers; Pips, Chips & Videoclips; M.O.R.T., Iskaz; Bjesovi; Đorđe Miljenović; Vojko V; Let 3; Nipplepeople; Sevdahbaby; Uroš Đurić; Mladen Tomić; Nebs Jack; Space Motion.

U ponudi je još uvijek aktuelan paket OK kamp (kamp + ulaznica) koji se po cijeni od 35,00 KM može kupiti do 09.07. Festivalski kamp kao i svake godine otvara se dan ranije i to 11.07. od 12:00. Paket za boravak u kampu i prisustvo svim koncertima dostupan će biti i na samom festivalu na recepciji OK kampa po cijeni od 40,00 KM.

Nektar OK Fest prate, prijatelj festivala – kompanija m:tel i Addiko banka, banka partner festivala.

Izvor: Ok team

Fotografije: Promo fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

ARSENAL FEST U DRUGAČIJEM IZDANJU OVOG LETA !

Planirani program Arsenal Festa usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 neće biti održan...

Online muzička konferencija “Audience development within classical music” u sredu (27.05.) i četvrtak (28.05.)

Promocija umetnika i odnos sa publikom ZANIMLJIVA panel konferencija na engleskom jeziku preko interneta biće održana sutra i u četvrtak na temu...

KLUB FEST U ZEMUNU KONAČNO OTVARA ŠIROM VRATA ZA KONCERTE POSLE PANDEMIJE

OD EYESBURN, PREKO NIKOLE VRANJKOVIĆA I “GIFT” DO ATHEIST RAP-A Stišala se strast oko opasnih vesti, izolacije, karantina, vanredno...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!