Nekima je more spas, a nekima kazna: „Dug moru 2“ od večeras na Superstar TV

Nastavlja se misterija koja intrigira publiku

0
Reklama

 

Nastavlja se misterija koja intrigira publikuDruga sezona TV serije „Dug moru“ autora Bojane Maljević, u režiji Gorčina Stojanovića, krenuće svoje premijerno prikazivanje večeras, 3. septembra na kanalu Superstar TV.


„Moćna vodo, odnesi sve što je loše!“ – uzvik je koji će obeležiti nastavak domaće TV misterije „Dug moru 2“, sage iz 13 epizoda o meštanima poluostrva Luštica u Boki Kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih, ali i sadašnjosti i prošlosti veoma tanak.

 

Priznata TV serija snimljena u produkciji Telekoma Srbija i kuće Monte Royal Pictures, oduševila je gledaoce prethodne godine žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom kroz mistične drevne mitove i legende.


Igra ista ekipa iz prve sezone, sa nekim novim licima – Dragan Mićanović, Boljana Maljević, Ana Lečić, Branislav Bane Popović, Vesna Trivalić, Nada Šargin, Leon Lučev, Miodrag Miki Krstović, Ana Maljević, i mnogi drugi.


Premijera druge sezone sa nestrpljenjem se očekuje od večeras, 3. septembra u 21 čas na kanalu Superstar, a zvanični trejler se uveliko pojavio, koji će nepogrešivo dočarati zagonetnu atmosferu nove sezone.


Scenario potpisuje tim na čelu sa Bojanom Maljević, gde učestvuju Stevan Koprivica, Milica Konstantinović i drugi.

 
Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom.


Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, određena da menja svet. Dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu “Duga moru”, koje želi da zaustavi. Na putu samospoznaje, Olga je razapeta između nauke i legendi, ljubavi i strasti.


Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona će, za razliku od roditelja, možda uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju, pratimo niz neprijatnih situacija i u tom pratimo priču oko dve ogrlice i kamena.


Olga vraća ogrlicu Rnji, kojem pripada. Dve ogrlice zajedno sa kamenom rešiće deo misterije, a ljudi će pokušati da postave odnose i živote na ispravan način.


U novim epizodama saznajemo ko je Rnjov otac i zašto mu se ubila majka, koju krivicu nosi Anđa već 15 godina i kakvu će žrtvu morati da podnese, kako Renko odlučuje da odraste, na koji način Pop dobija šansu za novi život, da li će Jelena izdržati zatvorsku kaznu umesto Svetlane i hoće li i dalje biti žrtva muža Mome.
Takođe, pratimo zašto Svetlana misli da je sve povezano, šta Profesor otkriva Olgi i koja je snaga dve ogrlice i kamena, zbog koje tajne je ubijen Mariškin muž Mikan, u koje sve verzije legendi veruju meštani i koga će Bota izvući iz mora.

Zato i kažu da je nekima more kazna, a nekima spas.

A opet svi imaju neki veliki dug moru.


Nove epizode hit serije „Dug moru 2“ doneće odgovore na još mnogo pitanja i odgonetnuti brojne misterije iz prve sezone.

Serija će se emitovati svakog petka od 21 čas na kanalu Superstar, u vlasništvu Telekoma.
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here