Nedodirljivi Roddy Ricch i dalje vlada Hot 100 listom!

...A Dua Lipa se prikrada vrhu za narednu sedmicu.

Đorđe Vesković
Rođen divnog septembarskog dana 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, u svet novinarstva sam ušao profesionalno sasvim slučajno, kao saradnik specijalizovanog sajta "Evrovizija.rs".

podeli

popularno

Iako vlada virus korona, epidemija nas ne sprečava da uživamo u pravoj i kvalitetnoj muzici. Ni Sjedinjene američke države nisu pošteđene epidemije, ali Bilbordova Hot 100 lista teče po planu. Prvo mesto je ostalo nedodirljivo i desetu sedmicu zaredom, a kako su slušaoci pozicionirali preostalih devet za sedmicu između 21. i 28. marta 2020?

Iz uvodnih reči zaključujete o čemu vam govorimo – nova rep superzvezda Roddy Ricch već desetu sedmicu zaredom s hitom The Box zauzima čelnu poziciju na listi najslušanijih pesama na prostoru SAD.

Ako nije došlo do promena na prvom mestu, došlo je do promena na poziciji br. 2; desilo se to da su britansko-kosovska pop diva Dua Lipa i reperi Future i Drake ove sedmice zamenili prošlonedeljne pozicije – tako se navedeni rep dvojac s hitom Life is good ove sedmice spustio na treću, a Dua Lipa je s disko-pop hitom Don’t start now ovaj put skočila na drugu lestvicu.

Nakon prošlonedeljnog nastupa u emisiji „Saturday Night Live”, slušaoci su imali razumevanja za The Weeknd-ov povratak u osamdesete, kojim stilski odiše još uvek slušan hit Blinding lights. Njegovom skoku sa sedmog na četvrto mesto je najviše doprinela druga pozicija na listi najprodavanijih digitalnih pesama (22.000 primeraka u prethodnih sedam dana).

https://youtu.be/NyfHO1RT7EQ

Posmatrajući situaciju među prvih 10, najveće iznenađenje svakako je ulazak repera Lil Uzi Vert-a na listu sa čak tri pesme koje se nalaze na njegovom novom albumu „Eternal Atake”, trenutno najslušanijem na Hot 200 listi za sedmicu između 21. i 28. marta; u pitanju su numere: Baby Pluto (6. mesto), Lo Mein (8. mesto) i Silly Watch (9. mesto).

Na sedmo mesto se spustio reper Arizona Zervas sa numerom Roxanne, dok se Justin Bieber i Quavo drže i dalje prve desetine liste, bez obzira na to što su s hitom Intentions pali sa devete na desetu poziciju.

https://www.instagram.com/p/B9zadLNHi2-/
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket