Nedodirljivi Roddy Ricch i dalje vlada Hot 100 listom!

...A Dua Lipa se prikrada vrhu za narednu sedmicu.

Đorđe Vesković
Đorđe Vesković
Rođen divnog septembarskog dana 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, u svet novinarstva sam ušao profesionalno sasvim slučajno, kao saradnik specijalizovanog sajta "Evrovizija.rs".

podeli

popularno

Nikola Pejaković Kolja objavio novu, eskapističku pesmu “Meksikanac”

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je danas novu, eskapističku pesmu "Meksikanac", njegov prvi studijski rad nakon...

MUZIČARI U OPASNO DOBA IZOLACIJE IMAJU ONLINE SVIRKE (VOL. 8): BUČ KESIDI

HIPER PRODUKTIVNI MOMCI SELE SE U VIRTUELNI SVET GDE god da se pojave,...

BRIAN RAŠIĆ (muzički fotograf): NADAHNUĆE ČINI LEPOTU MOG POSLA I POSTAJE SVAKODNEVNI ŽIVOT (VOL. 1)

The Rolling Stones, David Bowie, Frank Sinatra, Amy Winehouse, Leonard Cohen, Mark Knopfler (Dire Straits), Iggy Pop,...

Iako vlada virus korona, epidemija nas ne sprečava da uživamo u pravoj i kvalitetnoj muzici. Ni Sjedinjene američke države nisu pošteđene epidemije, ali Bilbordova Hot 100 lista teče po planu. Prvo mesto je ostalo nedodirljivo i desetu sedmicu zaredom, a kako su slušaoci pozicionirali preostalih devet za sedmicu između 21. i 28. marta 2020?

Iz uvodnih reči zaključujete o čemu vam govorimo – nova rep superzvezda Roddy Ricch već desetu sedmicu zaredom s hitom The Box zauzima čelnu poziciju na listi najslušanijih pesama na prostoru SAD.

Ako nije došlo do promena na prvom mestu, došlo je do promena na poziciji br. 2; desilo se to da su britansko-kosovska pop diva Dua Lipa i reperi Future i Drake ove sedmice zamenili prošlonedeljne pozicije – tako se navedeni rep dvojac s hitom Life is good ove sedmice spustio na treću, a Dua Lipa je s disko-pop hitom Don’t start now ovaj put skočila na drugu lestvicu.

Nakon prošlonedeljnog nastupa u emisiji „Saturday Night Live”, slušaoci su imali razumevanja za The Weeknd-ov povratak u osamdesete, kojim stilski odiše još uvek slušan hit Blinding lights. Njegovom skoku sa sedmog na četvrto mesto je najviše doprinela druga pozicija na listi najprodavanijih digitalnih pesama (22.000 primeraka u prethodnih sedam dana).

Posmatrajući situaciju među prvih 10, najveće iznenađenje svakako je ulazak repera Lil Uzi Vert-a na listu sa čak tri pesme koje se nalaze na njegovom novom albumu „Eternal Atake”, trenutno najslušanijem na Hot 200 listi za sedmicu između 21. i 28. marta; u pitanju su numere: Baby Pluto (6. mesto), Lo Mein (8. mesto) i Silly Watch (9. mesto).

Na sedmo mesto se spustio reper Arizona Zervas sa numerom Roxanne, dok se Justin Bieber i Quavo drže i dalje prve desetine liste, bez obzira na to što su s hitom Intentions pali sa devete na desetu poziciju.

View this post on Instagram

#Hot100 (chart dated March 21, 2020)

A post shared by Billboard Charts (@billboardcharts) on

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Beogradska grupa NBG objavila novi video spot za pesmu “Beži”

Nakon spotova za pesme „Nove godine“ i „Osuđen na bes“, kultna beogradska grupa NBG objavila je još jedan video sa albuma...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Novo u Shop-u

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!