Nedodirljivi Roddy Ricch i dalje vlada Hot 100 listom!

...A Dua Lipa se prikrada vrhu za narednu sedmicu.

0
Billboard Hot 100 - 21. 3. 2020.
Reklama

Iako vlada virus korona, epidemija nas ne sprečava da uživamo u pravoj i kvalitetnoj muzici. Ni Sjedinjene američke države nisu pošteđene epidemije, ali Bilbordova Hot 100 lista teče po planu. Prvo mesto je ostalo nedodirljivo i desetu sedmicu zaredom, a kako su slušaoci pozicionirali preostalih devet za sedmicu između 21. i 28. marta 2020?

Iz uvodnih reči zaključujete o čemu vam govorimo – nova rep superzvezda Roddy Ricch već desetu sedmicu zaredom s hitom The Box zauzima čelnu poziciju na listi najslušanijih pesama na prostoru SAD.

Ako nije došlo do promena na prvom mestu, došlo je do promena na poziciji br. 2; desilo se to da su britansko-kosovska pop diva Dua Lipa i reperi Future i Drake ove sedmice zamenili prošlonedeljne pozicije – tako se navedeni rep dvojac s hitom Life is good ove sedmice spustio na treću, a Dua Lipa je s disko-pop hitom Don’t start now ovaj put skočila na drugu lestvicu.

Nakon prošlonedeljnog nastupa u emisiji „Saturday Night Live“, slušaoci su imali razumevanja za The Weeknd-ov povratak u osamdesete, kojim stilski odiše još uvek slušan hit Blinding lights. Njegovom skoku sa sedmog na četvrto mesto je najviše doprinela druga pozicija na listi najprodavanijih digitalnih pesama (22.000 primeraka u prethodnih sedam dana).

https://youtu.be/NyfHO1RT7EQ

Posmatrajući situaciju među prvih 10, najveće iznenađenje svakako je ulazak repera Lil Uzi Vert-a na listu sa čak tri pesme koje se nalaze na njegovom novom albumu „Eternal Atake“, trenutno najslušanijem na Hot 200 listi za sedmicu između 21. i 28. marta; u pitanju su numere: Baby Pluto (6. mesto), Lo Mein (8. mesto) i Silly Watch (9. mesto).

Na sedmo mesto se spustio reper Arizona Zervas sa numerom Roxanne, dok se Justin Bieber i Quavo drže i dalje prve desetine liste, bez obzira na to što su s hitom Intentions pali sa devete na desetu poziciju.

https://www.instagram.com/p/B9zadLNHi2-/
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here