Nedeljni program  u Domu kulture NS!

0
Reklama

Sreda, 23. novembar 2022. od 20h

Stand up Marine Orsag 23. novembra u Domu kulture NS!

Marina Orsag, poznata hrvatska komičarka, nastupaće u sredu, 23. novembra u Domu kulture NS i publici izvesti svoj specijal “Ružičaste naočale”!

A evo šta je Marina rekla o svom specijalu:

Draga stand up publiko… u zadnjih sedamnaest godina rada u stand up komediji, te kroz život, shvatila sam koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi. Ne u glavi, ali u duši. Sve se može kad se hoće. I zato sam u ovom solo showu odlučila s vama podijeliti sve one pozitvne stvari u životu, a i one negativne kroz smijeh okrenuti na pozitivu. Dođite se družiti sa mnom i u sat i pol promatrati svijet kroz moje ružičaste naočale.“

Sukladno stanju u državama u kojima svaki dan plačemo od razočarenja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima od nas.

Ulaznice su za SEDENJE/STAJANJE.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 800 rsd. dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3957-stand-up-marine-orsag2311

Na dan nastupa cena ulaznice će biti 1.000 rsd

Četvrtak, 24. novembar 2022. od 21h

IDA PRESTER & Lollobrigida ponovo u Domu kulture NS, 24. novembra!

Drugi put u Domu kulture Novi Sad, ispod šarenih svetala, pevaćemo uglas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog (upcoming) solo albuma. Kvar, Dodir, Minuta, Sad – sve odreda plesni hitovi, pokazuju uspešnu transformaciju iz mlade pankerice u hvaljenog electro-pop artista.

Ne propustite ovaj ljubavni muzički doživljaj!

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.

Ulaznice su za STAJANJE.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.400 rsd. dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3915-ida-prester-i-lollobrigida

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.700 rsd

Petak, 25. novembar 2022. od 21h

JUGOSLOVENKA party u Domu kulture NS, 25. novembra!

Posle pune četiri godine kako ova žurka puni beogradske klubove Klub Shlep, Štrafta i Pop Quart, i tri rasprodate žurke u Novom Sadu ove godine, žurka „Jugoslovenka“ po drugi put u Domu Kulture!

Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima.

Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga… a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, Konstrakta, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili…

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep… i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Ulaznice su za STAJANJE.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 600 rsd. dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3948-jugoslovenka2511

Na dan nastupa cena ulaznice će biti 800 rsd

Subota, 26. novembar 2022. od 21h

VIKEND CELU NOĆ party u Domu kulture NS, 26. novembra!

Zaboravi na juče i na sutra, na sve probleme koji postoje, prepustiti se Weekend-u. Ako si pravi „die hard“ fan , onda je Vikend celu noć skrojen za tebe.

Spremite se na neočekivano u subotu, 26. novembra od 21 čas u Domu kulture Novi Sad!

Ulaznice su za STAJANJE

Ulaznice su u prodaju po ceni od 600 rsd. dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3947-vikend-celu-noc-party-2611

Na dan nastupa cena ulaznice će biti 800 rsd

Nedelja, 27. novembar 2022. od 22h

Šta se dešava u komšiluku

Babel Jazz predstavlja prvi koncert u serijalu Madjarski jazz nedeljom u Dom kulture NS!

Prvi bend koji ćete imati priliku da čujete u u ovom serijalu je Vertigo Collective u nedelju, 27. novembra je!

Čekamo vas!

Ulaz je SLOBODAN!

U organizaciji Babel Arts Budapest i Соколски-културни центар „Соколски Дом“, u saradnji sa Babel Sound Belgrade i Domom kulture.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here