NEDELJNI PROGRAM KLUBA FEEDBACK – NIŠ

0
Reklama

Klub Feedback – nedeljni program

Feedback

 

Sreda

Arctic Monkeys by SD // 12. Dec // Feedback
#arcticmonkeys tribute by Stereo Deficit

Petak

Bolesna Štenad // 14. Dec // Feedback
Bolesna Štenad + NAVY ne obećava

Subota

Dusan Lilic • Neomodern • Flesh Community // 15. Dec // Feedback
Шаблон
pres.
Dusan Lilic
NEOMODERN
Flesh Community

Nedelja

Električni Orgazam // 16. Dec // Feedback Niš
Električni Orgazam

SREDA

Na zahtev publike, u klub Feedback nam ponovo stiže – ARCTIC MONKEYS Tribute by Stereo Deficit!

Sreda, 12. decembar – rezervišite datum i pripremite se za igranku uz hitove planetarno poznate engleske četvorke koje svi volimo!

Bendu oformljenom 2010. godine iz uzajamne ljubavi prema raznovrsnoj progresivnoj muzici između trojice braće, tri godine kasnije priključuje se četvrti član i od tog trenutka se rađa Stereo Deficit, koji već godinama unazad puni prostore širom regiona kao Arctic Monkeys Tribute!

Karte možete kupiti (od 10. decembra) u pretprodaji, po ceni od 300 rsd, u Vintage Shopu (Davidova 9). Na ulazu će biti 400 rsd.

PETAK

Bolesna Štenad posle godinu dugih dana ponovo u Nišu u Feedback-u. Prošli put je bilo spektakularno!! Donosimo poklone i jedan mladi bend koji bi trebali upoznati – Navy ne obećava.
Cena karata u pretprodaji je 250 dinara, na dan koncerta će biti 400 dinara. Ulaznice se prodaju u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba) i u Galileo tours, u ulici Nikole Pašića 35.

SUBOTA

Шаблон je art platforma iz Subotice koja pomera granice i spaja umetnike sa svih krajeva u jednu organski odgojenu sferu koja isijava zadovoljstvo. Oni jednom mesečno organizuju događaje u Subotici sa gostima sa svih strana sveta, ovoga puta predstaviće se po prvi put niškoj publici. Zbog čega su njihovi događaji uvek dobro posećeni – proverite u subotu u klubu Feedback!

NEDELJA

Legende jugoslovenskog rokenrola, Električni Orgazam, održaće sredinom decembra četiri koncerta na jugu Srbije. Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?“, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?“ donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg niškog koncerta, Gojković je dodao: „U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album „Gde smo sad?“, ali i da ih podsetimo na sve one faze „Orgazma“ kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.“

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara i prodaju se u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba).

 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here