Ne propustite nezaboravne večeri, koncerte u Domu kulture Novi Sad

0
Reklama

Sreda, 21. decembar 2022. od 20h

Veče Crnog humora 2022/2023 u Domu kulture NS, 21. decembra!

Crni humor je jedno od omiljenih večeri publike, bar one sa tolerancijom na isti. Mračne, crne, neki bi rekli i nekorektne fore daju nam slobodu da pronađemo mesto za smeh i tamo gde ga obično nema. Život je crn, pa zašto ne bi bio i humor? Ako se pitate čemu se to najviše smejemo, odgovor je – sebi. Volimo fore na sopstveni račun, a tu i tamo i na tuđ.

U okviru specijala crnog humora nastupa veći broj komičara, a 21. decembra za vas će nastupati: Ilija Petrović, Vuk Vujačić, Mišo Babić, Radomir Nestorović, Ivan Nikolić i Nikola Radojlović.

Veče vodi: Nemanja Dimitrijević

Ulaznice za sedenje su u prodaji po ceni od 700 rsd., i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/4048-vece-crnog-humora-22-23-2112

Ulaznice za stajanje mogu se kupiti na dan nastupa na ulazu po ceni od 500 rsd.

Četvrtak, 22. decembar 2022. od 21h

Sarajevska grupa Letu Štuke 22. decembra odžaće koncert u Domu kulture NS!

U četvrtak, 22. decembra, sa početkom u 21 sat, novosadski Dom kulture će otvoriti vrata Dini Šaranu i bendu Letu štuke, koji već decenijama zasluženo uživa posebno mesto na muzičkoj sceni regiona – kako zbog bezvremenskih hitova, tako i zbog specifičnog umetničkog izraza te društveno i politički angažovanih tekstova.

Grupa Letu Štuke osnovan je u Sarajevu 1986. godine, a neke od poznatih pesama su „Mjesto za dvoje“, „Minimalizam“, „Zemlja gori“, „Proteini i ugljikohidrati“, „Brojevi računa“ i mnoge druge. Osvojili su i publiku i kritiku, koja ih je svrstala među vodeća alter-pop imena u regionu.

Novosadskoj publici sve je to već dobro poznato, pa nema sumnje da će i nastup u Domu kulture Novi Sad, na čiju binu će Štuke sletjeti, biti još jedan za pamćenje.

Letu Štuke – „Mjesto za dvoje“

Letu Štuke – „Bože zdravlja“

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.700 rsd. mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3970-letu-stuke-22122022

Ulaznice su za STAJANJE.

Petak, 23. decembra 2022. od 22h

Bombaj Štampa 23. decembra u Domu kulture NS!

U petak, 23. decembra u novosadskom Domu kulture prvi put solistički koncert održaće sastav Bombaj Štampa.

Bend je nastao davne 1982. godine u Sarajevu, zajedno sa „Nju primitivs“ talasom, a samozvani debi album objavili su 1987. Nakon toga, objavili su ploču „Ja Mnogo Bolje Letim Sam“ 1990. da bi usledio period neaktivnosti od 1992. do 2008. godine. 2010. su izdali album „Neka DJ odmah dole CJ“.

Ovo će biti jedinstvena prilika za novosadsku publiku da čuje stare dobre hitove poput „Kad si kupim mali motorin“, „Bolje letim sam“, „Često poželim“, ali i novije stvari.

Bombaj Štampa „Nedim“:

Bombaj Štampa „Samo lagano“:

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.700 rsd. mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3980-bombaj-stampa

Ulaznice su za STAJANJE!

Subota, 24. decembar  2022. od 21h

Još jedan koncert Ritama Nereda u Domu kulture NS 24. decembra!

Nadamo se da ste spremni za još jednu ekskluzivu.

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta, biće održan još jedan klubski koncert Ritam Nereda u Domu kulture NS u subotu, 24. decembra od 21 čas. Moramo da napomenemo da je broj ulaznica i za ovaj koncert strogo limitiran.

Gosti na ovom koncertu biće bend Sanitarium

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Ritam Nereda „Zauvek“:

Ritam Nereda „10 godina“:

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3943-ritam-nereda2412

Dok će ulaznice na dan koncerta koštati 1.700 rsd.

Ulaznice su za STAJANJE!

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here