NE BUDI OVCA: „RADIOKILLER“ NOVI SPOT dRUMELODY-a

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

U novom eksplicitnom video singlu „Radiokiller“ dRUMELODY nam kroz muziku i spot govori o brutalnosti  koja nam se nameće bezobzirno svuda i na različite načine oko nas.

U današnjem represivnom svetu, kada je zavladao holivudski način razmišljanja,pokušao sam da svojom muzikom i trakom „Radiokiller“ skrenem pažnju porukom, a to je; Misli svojom glavom, ne budi ovca!“.Danas „obrađeni objekti“ ponašaju se kao da su tek sišli sa bine. Kao da su upravo držali predavanje ispred prepunog Vemblija.Arogantni i ambiciozni, ali nažalost veoma površni. – ističe Berin Tuzlić.

Sam umetnik dRUMELODY preporučuje svima da muzikom oboje svoj personalni prostor, jer jedino tako možemo da se odbranimo od uticaja koji nam nameću protiv naše volje.

Novi vinyl album „Freedom of imagination“ donosi zaista sjajan zvuk širokog muzičkog spektra i novih 11 pesama.

dRUMELODY poziva sve slušaoce da se pripreme na istinski posebno uzbudljivo putovanje jer je u pitanju i specifičan način slušanja i feelinga kao i samog odnosa sa pesmama.

Ipak, budimo realni nije isto kad u player stavite 30 pesama kad pola od toga uopšte ne čujete.

Spot za traku „Radiokiller“ snimljen je na raskošnim ulicama Dubaija uz specifične strip efekte što nije iznenađenje, jer je Berin i karikaturista pa je na ovakav način uspeo da stvori još jedan novi koncept.

Inače Drumelody je nominovan za prestižnu muzičku nagradu Ambasador i nagradu portala „Ispod pulta“.

Uskoro će vynil albumi moći da se nađu i u Beogradu, a do tada ćemo ga da rado slušati na radio stanicama i na muzičkim platformama na netu.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Otvaranjem ulice kultnog filma „Lepota poroka“ završen prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani

Otvarajem ulice „Ljepote poroka“ u samom srcu Ade Bojane, zatvoren je ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket