Naxatras u Elektropioniru

0
Reklama

I ova jesen nam donosi izuzetno kvalitetne bendove kada je reč o stoner/psychedelic sceni. Naxatras zajedno sa Half Gramme of Soma nastupiće 15. novembra u klubu Elektropionir.

Ako ste kojim slučajem propustili ovaj trio iz Soluna u junu prošle godine, eto šanse da ih napokon vidite i čujete. Naxatras je za svega šest godina postojanja uspeo da okupi oko sebe vernu publiku, i to sasvim zasluženo. Ako vam prija zvuk psihodelične gitare prepune efekata, i vokal koji se pojavi taman onoliko koliko treba da ne razbije iluziju maltene svemirskog putovanja i jedinstvenog stanja uma, definitivno dođite u Elektropionir i iskusite to uživo.

Podršku će ovaj put pružiti Half Gramme of Soma, sastav iz Atine koji odiše sličnim vajbom kao i Naxatras, i obećava odličnu atmosferu.

Karte se u prodaju u klubu Zaokret (Cetinjska 15) po ceni od 1000 dinara. Za one koji žive VAN Beograda preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica. U mailu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu, po 1200 dinara.

https://youtu.be/930pMyHe5h0

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here