Nastup koji se pamti -Kolja i Grobovlasnici raspevali banjalučku publiku

U subotu je na tvrđavi Kastel održan dugo iščekivani nastup kultnog kantautora, muzičara, glumca, režisera i scenariste Nikole Kolje Pejakovića i njegovog benda Grobovlasnici.

0
Reklama

Dugo je banjalučka publika čekala na ovaj nastup, i nakon što je konačno najavljen za juni mesec ove godine, zbog loših vremenskih prilika ponovo je morao biti prolongiran. Čekanje se isplatilo, jer avgustovska noć, i posle vrlo promenljivog dana u kojem su kišni oblaci zaobišli sve delove grada, osim onoga na kojem se održavao koncert te večeri, donela je fantastičnu energiju i posebnu atmosferu koja je motivisala kako publiku tako i bend.

Na samom početku koncerta Kolja je sa publikom podelio svoju emociju, naglasivši da ima tremu, jer znamo da je nastup u gradu u kom ste rođeni i odrasli za svakog umetnika uvek poseban i emotivan, ali sa svakim novim taktom, glasnim pevanjem i podrškom publike ista je brzo nestala. Nizali su se hitovi i numere, a publika se trudila da nadglasa bend, pevalo se iz srca, redom… „Mladoženja“, „Malo sutra“, „Udade se ti za konja“, „Užički heroin“

Magična noć na tvrđavi Kastel, jedinstvena energija, dobro raspoložena publika koja peva u glas i Kolja i Grobovlasnici koji na sceni daju 1000% sebe, mogao bi biti kratak opis ovog nastupa koji smo dugo čekali.

Pred banjalučkom publikom Kolja je još jednom najavio svoju ranije spomenutu želju da se narednog puta vidimo na koncertu koji će se održati na igralištu škole Jovan Cvijić, nekada Filip Macura, na kojem je i počela njegova muzička i umetnička karijera. Jedno je sigurno gde god nastupao Kolja će uvek imati podršku svojih sugrađana.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel  i u narednom periodu nastavljaju sa odličnim koncertnim programom u gradu na Vrbasu. Sve informacije pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/ .

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here