Nastavak kultne domaće komedije “Munje” od 29. marta u bioskopima Srbije

Nakon više od 20 godina ponovo avanture omiljenih junaka u novoj budućoj hit komediji

0
Reklama


Nakon više od 20 godina ponovo avanture omiljenih junaka u novoj budućoj hit komediji

BEOGRAD, 7. marta: Izgleda da je drugi deo hit filma “Munje” režisera Radivoja Raše Andrića veoma brzo snimljen, i spreman za premijeru, koja je najavljena za 29. mart u Mts Dvorani, što će veoma obradovati velike ljubitelje prvog dela ove akcione komedije iz 2001. godine.

Samo što smo slušali o najavi da bi mogao da se snima nastavak te zabavne i duhovite priče, onda se odjednom krenulo u realizaciju filma, ekipa je putovala i u Beč da kreira nove avanture naših junaka.

I eto premijera je tu pred nama, skoro na pragu bioskopskih sala i svečanih premijera.


Pred vama je i trejler budućeg blokbastera u domaćim dvoranama.


Prošle su godine, a kod Popa i Mareta (Sergej Trifunović i Boris Milivojević) sve je isto: nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja. Ali, kada im Gojko Sisa (Nikola Đuričko) ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake – ovako bi se najkraće mogao opisati nastavak kultne komedije “Munje Opet”.







Osim navedenih glumaca iz originala, od tada nas je na žalost napustio Nebojša Glogovac, a Zoran Cvijanović se ipak ne vraća svojoj ulozi Dede, koja je bila na poseban način urnebesna.

Zato je tu ponovo Maja Mandžuka, a igraju još i – Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Miona Marković, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Ivana Šćepanović, Bojan Veljović, Miloš Đorđević, Zlatija Ocokoljić Ivanović, i Stojša Oljačić, kao i reper Ivan Ivanović Đus.


Autorska ekipa ostala je nepromenjena – dobru zabavu garantuju scenarista Srđan Anđelić uz reditelja Radivoja Rašu Andrića, koji se nakon duže pauze vratio na velika vrata i platna, jer je režirao hit film “Leto kada sam naučila da letim”, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, koji je sa 200 000 gledalaca bio apsolutni šampion u bioskopima tokom 2022. godine.

Kao i pre punih 20 godina, Munje Opet su ofarbane dobrom muzikom za koju su zaduženi ovog puta predstavnici moderne scene – Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Baby Motorolola i Prti Bee Gee.


Reditelj Radivoje Raša Andrić i Nikola Đuričko na setu filma „Munje opet!“



Foto: Aleksandar Letić


Sergej Trifunović je poslednji zapažen domaći film u bioskopima imao 2019. godine – uspešnu i nagradjivanu melodramu “Ajvar” rediteljke Ane Marie Rossi, kao i komediju “Ekipa” Marka Sopića. Bio je prisutan u raznim TV serijama kao – “Dug moru” (prva sezona, 2019), “Dinastija”, “Vreme zla”, “U zagrljaju Crne ruke”, “Složna braća – The Next Generation”, “U klinču”, i gostovao je u “Klanu” i “Advokadu”. Igrao je i u dansko-norveško-švedskom filmu “Izuzetak” (2019) sa dansko-srpskom glumicom Danicom Ćurčić.

Publika se svakako uželela Sergeja da ponovo gleda na velikom ekranu i to u ovoj ulozi koja ga je takodje proslavila, a na sve je to divno što se u ekipu vratio i Nikola Đuričko, koji već godinama živi u Americi gde postepeno gradi karijeru. Bio je veoma zapažen u četvrtoj sezoni TV serije “Stranger Things” sa Vinonom Rajder, koja ga je pohvalila kao partnera.

Imaćemo prilike Đurička ponovo da gledamo u njegovoj novoj stand up komediji na scenama širom Srbije, jer će mu se turneja nastaviti, pa i u Beogradu u Mts Dvorani, gde je već gostovao, a upravo na tom mestu nas čeka i premijera budućeg hita “Munje opet!”.



IVAN MAKRAGIĆ

Foto: Aleksandar Letić


MAJA MANDŽUKA




Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here